فراوری نشاسته سیب زمینی

5/5

فهرست مطالب [نمایش]

فرآوری نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی

نشاسته جزو ماده خشک سیب زمینی است. گرانول نشاسته حاوی مقادیری آب، پروتئین، لیپید، فسفر، کلسیم، پتاسیم و سدیم است. خواص نشاسته سیب زمینی در هنگام نگهداری تغییر می کند. نشاسته خشک تحت تأثیر دمای زیاد تجزیه می شود. این فرآیند را دکسترینه شدن گویند. دکسترین های حاصله در صنعت به کار می روند و برحسب خواص آ نها هر یک کاربردی متفاوت دارند. آمیلاز به آنزیم دکسترینه کننده موسوم است و خمیر نشاسته ای که با آن فرآوری می شود شفاف می شود
(آمیلاز در صنایع نشاسته از منابع میکروبی به دست می آید.
از آنجا که با اصلاح خواص شیمیایی نشاسته می توان فرآورده های مختلفی را تولید کرده و هر یک از این فرآورده های به عنوان ماده خام جهت تولید محصولات بعدی مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین تقاضا برای خرید نشاسته روزبه روز رو به افزایش است.

 

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آکادمی فنی مهندسی کاشانه

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا چند دقیقه دیگه تماس میگیریم

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز

هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد…

 

طراحی موتورخانه و انتخاب تجهیزات

آیا سوالی دارید ؟

دانلود کتاب الکترونیکی

درآمد تاسیسات
در کشور های مختلف

جهت دریافت لینک اطلاعات خود را وارد کنید

ثبت نام دوره اصول طراحی شروع شد

12.500.000

ده میلیون و 500 هزار تومان

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

مانده تا پایان تخفیف