فاسد شدن میوه ها و سبزیجات طی زمان نگهداری آنها، بستگی عمیقی به دما دارد. یکی از راه هایی که می توان برای کند کردن این روند به کار گرفته و مدت نگهداری میوه ها و سبزیجات را افزایش داد، پایین آوردن دما به میزان مناسب است.
بایستی به خاطر داشته باشیم که اگر دما خیلی پایین باشد، این محصولات صدمه دیده و همچنین به محض اینکه از سردخانه خارج شوند، روند فاسد شدن آنها دوباره آغاز شده و حتی در اغلب موارد این روند سریعتر خواهد بود.
بسیار مهم است که میوه ها و سبزیجات طی مراحل برداشت محصول صدمه نبینند و همچنین تا حد امکان تمیز نگه داشته شوند. محصولاتی که در خلال این مرحله صدمه دیده اند، عمر نگهداری بسیار کوتاهتری داشته و بعد از آن نیز ظاهر نامناسبی خواهند داشت.
محصولاتی که به اندازه ی کافی تمیز نشده باشند نیز، میتوانند باعث انتشار آفتهای مختلف و همچنین قارچها در محل نگهداری شوند. این محصولات بایستی توسط تیغههایی از جنس فولاد ضدزنگ برداشت شوند.
میوهها و سبزیجات نبایستی بعد از برداشت روی زمین رها شوند، زیرا باعث کثیف شدن آنها خواهد شد. میتوان از سبدهای تمیز و یا حصیرهای مخصوص این کار استفاده نمود. برداشت میوه ها و سبزیجات در زمان مناسب نیز، از اهمیت به سزایی برخوردار است.
برای دریافت متن کامل این مقاله، کافی است اینجا را کلیک کنید.
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد…