Search

تهویه آشپزخانه های صنعتی – بخش اول

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

تهویه آشپزخانه های صنعتی
تهویه آشپزخانه های صنعتی

تهویه آشپزخانه‌های صنعتی – بخش اول

هوای داغ بالا می رود!

این جمله برای راهنمایی طراحی روشن است. پس چرا گاهی بخار حرارت از تجهیزات پخت و پز بالا رفته و به هود می‌رود؛ درحالی که بعضی وقت‌ها آشپزخانه با دود، چربی و گرما پر می‌شود؟

و اما بدانید:

تحقیقات ASHRAE نشانه‌های جالبی در مورد این پرسش ارائه کرده است.

علاوه بر این فاکتور صریح که «این مسئله به مقدار هوای خروجی بستگی دارد»، تحقیق نشان داده است مدل هود، ویژگی های ساخت و چیدمان نصب، ورود هوای کمکی و نیز قرار دادن وسایل زیر هود تأثیر چشمگیری بر توانایی هود برای مکش و مهار دود دارد.

به دلیل جایگاه دستگاه و یا جزئیات هود و چیدمان آن و با توجه به نظرات مهندس طراح، پیمانکار نصب یا مدیر آشپزخانه برای تغییرات جزئی، می‌توان نرخ‌های تخلیه متفاوتی برای مکش و مهار کامل خروجی پخت به دست آورد.

به همین دلیل در عمل، یک هود که در یک خط نصب شده در یک آشپزخانه موفق کار می‌کند ولی در جای دیگر نه.

با این وجود همان طور که گفته شد، این ویژگی‌ها (که اغلب خارج از مسئولیت مستقیم سازنده هود است)، اغلب در مشخصات طراحی، تهویه آشپزخانه صنعتی (مثل پنل‌های نهایی، محل دستگاه، فضای پشت وسیله، اندازه هود و…) نادیده گرفته می‌شود.

برای شما که درک کنید:

کلید بهینه سازی عملکرد تهویه آشپزخانه صنعتی، در جزئیات طراحی است.

 

 

[info_box title=”اطلاعات مقاله” image=”IMAGE_URL” animate=””]

  • نویسندگان: دان فیشر، ریچ سویرسزینا، آنجلو کاراس – برگرفته از: ژورنال اشری نوامبر 2015 
  • مترجم: مهندس نیره شمشیری
  • منبع: آموزشگاه کاشانه

[/info_box]

 

[button title=”دانلود PDF مقاله تهویه آشپزخانه‌های صنعتی” link=”” target=”_blank” align=”” icon=”icon-download” icon_position=”left” color=”orange” font_color=”white” size=”4″ full_width=”” class=”4″ download=”” rel=””]

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

سایر مقالات

جدیدترین مقالات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالا بروید