اصول طراحی آشپزخانه‌های صنعتی

50,000 تومان

نویسنده: فرشاد سرایی

انتشارات: نگارنده دانش

 

ناموجود

فهرست مطالب:

فصل اول: مبانی و اصول طراحی آشپزخانه‌های صنعتی

مقدمه 

مبانی طراحی یک آشپزخانه صنعتی

محاسبه میزان مصرف گاز آشپزخانه

تمهیدات اعلام و اطفاء حریق

تامین آب سرد و گرم بهداشتی 

جمع آوری و ذفع فاضلاب چرب

برآورد ظرفیت یک آشپزخانه صنعتی

انواع خوراک

فصل دوم: مبانی و اصول چیدمان تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی

تهیه و نگهداری مواد اولیه 

انواع سردخانه ها

آماده سازی مواد اولیه

سکو های پخت غذا

تخلیه هوای آلوده توسط هود

تهیه نوشیدنی های سرد و گرم

توزیع خوراک آماده و تجهیزات سلف سرویس

شستشوی ظروف کثیف

فصل سوم: کمک‌های اولیه در آشپزخانه‌های صنعتی

کمک های اولیه

فصل چهارم: نکات مهم اجرایی در طراحی آشپزخانه‌های صنعتی

توصیه های تکمیلی در زمینه طراحی آشپزخانه های صنعتی

پیوست‌های فنی

پیوست 1: معرفی اقلام و تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی

پیوست 2: کاربرگ محاسبه ظرفیت چربی گیر فاضلاب (Grease Trap)

پیوست 3: نقشه جزئیات اجرائی چربی گیر فاضلاب (Grease Tap)

پیوست 4: نقشه پلان چیدمان تجهیزات یک نمونه آشپزخانه صنعتی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اصول طراحی آشپزخانه‌های صنعتی”
عضویت و ورود
شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد