جانشین چربی در مواد غذایی

SIMPLESS یک جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

جانشین چربی در مواد غذایی

جانشین چربی در مواد غذایی

چربی ها به دلیل نقش ها و خصوصیات ارگانولپتیکی و حسی، تغذیه ای و کاربردی خود اهمیت ویژه ای در مواد غذایی دارند. در حال حاضر حدود ۴۰ – ۴۵ % انرژی دریافتی روزانه اغلب افراد و نیز اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی، توسط چربی ها تأمین می شود. علاوه بر این چربی روی عطر و طعم، بافت و احساس دهانی ماده غذایی نیز مؤثر است، اما به ویژه در سا ل های اخیر به دلیل خطراتی که به واسطه بالا بودن میزان چربی غذاها در بدن ایجاد می شود؛ توجه زیادی به تولید جانشین های چربی شده است.
جانشین های چربی ترکیباتی هستند که علاوه بر اینکه اغلب نقش های چربی در غذا را ایفا می کنند، انرژی بسیار کمتری را به بدن می رسانند.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

دوره اصول طراحی
مانده تا شروع دوره
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
عضویت و ورود
شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد