Search
جانشین چربی در مواد غذایی

جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

SIMPLESS یک جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

جانشین چربی در مواد غذایی
جانشین چربی در مواد غذایی

چربی ها به دلیل نقش ها و خصوصیات ارگانولپتیکی و حسی، تغذیه ای و کاربردی خود اهمیت ویژه ای در مواد غذایی دارند. در حال حاضر حدود ۴۰ – ۴۵ % انرژی دریافتی روزانه اغلب افراد و نیز اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی، توسط چربی ها تأمین می شود. علاوه بر این چربی روی عطر و طعم، بافت و احساس دهانی ماده غذایی نیز مؤثر است، اما به ویژه در سا ل های اخیر به دلیل خطراتی که به واسطه بالا بودن میزان چربی غذاها در بدن ایجاد می شود؛ توجه زیادی به تولید جانشین های چربی شده است.
جانشین های چربی ترکیباتی هستند که علاوه بر اینکه اغلب نقش های چربی در غذا را ایفا می کنند، انرژی بسیار کمتری را به بدن می رسانند.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

سایر مقالات

جدیدترین مقالات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالا بروید