جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

جانشین چربی در مواد غذایی
5/5

فهرست مطالب [نمایش]

SIMPLESS یک جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

جانشین چربی در مواد غذایی

جانشین چربی در مواد غذایی

چربی ها به دلیل نقش ها و خصوصیات ارگانولپتیکی و حسی، تغذیه ای و کاربردی خود اهمیت ویژه ای در مواد غذایی دارند. در حال حاضر حدود ۴۰ – ۴۵ % انرژی دریافتی روزانه اغلب افراد و نیز اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی، توسط چربی ها تأمین می شود. علاوه بر این چربی روی عطر و طعم، بافت و احساس دهانی ماده غذایی نیز مؤثر است، اما به ویژه در سا ل های اخیر به دلیل خطراتی که به واسطه بالا بودن میزان چربی غذاها در بدن ایجاد می شود؛ توجه زیادی به تولید جانشین های چربی شده است.
جانشین های چربی ترکیباتی هستند که علاوه بر اینکه اغلب نقش های چربی در غذا را ایفا می کنند، انرژی بسیار کمتری را به بدن می رسانند.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آکادمی فنی مهندسی کاشانه

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا چند دقیقه دیگه تماس میگیریم

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز

هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد…

 

طراحی موتورخانه و انتخاب تجهیزات

آیا سوالی دارید ؟

دانلود کتاب الکترونیکی

درآمد تاسیسات
در کشور های مختلف

جهت دریافت لینک اطلاعات خود را وارد کنید

ثبت نام دوره اصول طراحی شروع شد

12.500.000

ده میلیون و 500 هزار تومان

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

مانده تا پایان تخفیف