جستجو

جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

SIMPLESS یک جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی

چربی ها به دلیل نقش ها و خصوصیات ارگانولپتیکی و حسی، تغذیه ای و کاربردی خود اهمیت ویژه ای در مواد غذایی دارند. در حال حاضر حدود ۴۰ – ۴۵ % انرژی دریافتی روزانه اغلب افراد و نیز اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی، توسط چربی ها تأمین می شود. علاوه بر این چربی روی عطر و طعم، بافت و احساس دهانی ماده غذایی نیز مؤثر است، اما به ویژه در سا ل های اخیر به دلیل خطراتی که به واسطه بالا بودن میزان چربی غذاها در بدن ایجاد می شود؛ توجه زیادی به تولید جانشین های چربی شده است.
جانشین های چربی ترکیباتی هستند که علاوه بر اینکه اغلب نقش های چربی در غذا را ایفا می کنند، انرژی بسیار کمتری را به بدن می رسانند.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

سایر مقالات

مقالات مرتبط

سایر مقالات

جدیدترین مقالات

تطابق مشعل با کاربرد

خطر در سیستم تهویه مطبوع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
به بالا بروید