مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا

5/5

فهرست مطالب [نمایش]

مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا

نگهداری بیسکویت سویا

نگهداری بیسکویت سویا

طول عمر نگهداری بیسکویت به ترکیب مواد، بسته بندی و عوامل محیطی چون دما، نور، رطوبت نسبی بستگی دارد. آنها عمدتاً رطوبت کم و مقدار قابل توجهی چربی دارند. بنابراین به راحتی با جذب کمی آب تردی خود را از دست می دهد و یا به واسطه اکسید شدن اسیدهای چرب طعم تند در آ نها ایجاد می شود. این تندی مزه توسط اشعه UV و یا دماهای بالا تشدید می شود که می توان با بسته بندی مناسب آن را کنترل کرد.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link

آکادمی فنی مهندسی کاشانه

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا چند دقیقه دیگه تماس میگیریم

طراحی موتورخانه و انتخاب تجهیزات

آیا سوالی دارید ؟

دانلود کتاب الکترونیکی

درآمد تاسیسات
در کشور های مختلف

جهت دریافت لینک اطلاعات خود را وارد کنید

ثبت نام دوره اصول طراحی شروع شد

12.500.000

ده میلیون و 500 هزار تومان

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

مانده تا پایان تخفیف

question