خانه » مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا
فهرست مطالب
مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا
نگهداری بیسکویت سویا
طول عمر نگهداری بیسکویت به ترکیب مواد، بسته بندی و عوامل محیطی چون دما، نور، رطوبت نسبی بستگی دارد. آنها عمدتاً رطوبت کم و مقدار قابل توجهی چربی دارند. بنابراین به راحتی با جذب کمی آب تردی خود را از دست می دهد و یا به واسطه اکسید شدن اسیدهای چرب طعم تند در آ نها ایجاد می شود. این تندی مزه توسط اشعه UV و یا دماهای بالا تشدید می شود که می توان با بسته بندی مناسب آن را کنترل کرد.
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...