مرجع آموزش تاسیسات

مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا

در وبلاگ جستجو کنید

فهرست مطالب

مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا

نگهداری بیسکویت سویا

نگهداری بیسکویت سویا

طول عمر نگهداری بیسکویت به ترکیب مواد، بسته بندی و عوامل محیطی چون دما، نور، رطوبت نسبی بستگی دارد. آنها عمدتاً رطوبت کم و مقدار قابل توجهی چربی دارند. بنابراین به راحتی با جذب کمی آب تردی خود را از دست می دهد و یا به واسطه اکسید شدن اسیدهای چرب طعم تند در آ نها ایجاد می شود. این تندی مزه توسط اشعه UV و یا دماهای بالا تشدید می شود که می توان با بسته بندی مناسب آن را کنترل کرد.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

این مطلب را هم بخوانید  کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی
5/5
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد

آکادمی فنی مهندسی کاشانه

تا چند دقیقه دیگه تماس میگیریم

کارگاه عملی ساختمان،تعمیر و عیب یابی چیلرهای تراکمی

آیا سوالی دارید ؟

دانلود کتاب الکترونیکی

درآمد تاسیسات
در کشور های مختلف

5.200.000

چهار میلیون و 700 هزار تومان

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

مانده تا پایان تخفیف

question