تهویه آشپزخانه های صنعتی-بخش دوم

5/5

فهرست مطالب [نمایش]

تهویه آشپزخانه های صنعتی

تهویه آشپزخانه های صنعتی

هوای داغ بالا می رود! این جمله برای راهنمایی طراحی روشن است. پس چرا گاهی بخار حرارت از تجهیزات پخت و پز بالا رفته و به هود می رود. درحالی که بعضی وقت ها آشپزخانه با دود، چربی و گرما پر می شود؟ تحقیقات ASHRAE نشانه های جالبی در مورد این پرسش ارائه کرده است.

علاوه بر این فاکتور صریح که «این مسئله به مقدار هوای خروجی بستگی دارد »، تحقیق نشان داده است مدل هود، ویژگی های ساخت و چیدمان نصب، ورود هوای کمکی و نیز قرار دادن وسایل زیر هود تأثیر چشمگیری بر توانایی هود برای مکش و مهار دود دارد.

به دلیل جایگاه دستگاه و یا جزییات هود و چیدمان آن و با توجه به نظرات مهندس طراح، پیمانکار نصب یا مدیر آشپزخانه برای تغییرات جزئی، می توان نرخ های تخلیه متفاوتی برای مکش و مهار کامل خروجی پخت به دست آورد. به همین دلیل در عمل، یک هود که در یک خط نصب شده در یک آشپزخانه موفق کار می کند ولی در جای دیگر نه.
با این وجود همان طور که گفته شد، این ویژگی ها (که اغلب خارج از مسئولیت مستقیم سازنده هود است)، اغلب در مشخصات طراحی، تهویه آشپزخانه صنعتی (مثل پنل های نهایی، محل دستگاه، فضای پشت وسیله، اندازه هود و…) نادیده گرفته می شود. کلید، بهینه سازی عملکرد تهویه آشپزخانه صنعتی در جزییات طراحی است.

 

برای دریافت متن کامل بخش دوم این مقاله، کافی است اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آکادمی فنی مهندسی کاشانه

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا چند دقیقه دیگه تماس میگیریم

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز

هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد…

 

طراحی موتورخانه و انتخاب تجهیزات

آیا سوالی دارید ؟

دانلود کتاب الکترونیکی

درآمد تاسیسات
در کشور های مختلف

جهت دریافت لینک اطلاعات خود را وارد کنید

ثبت نام دوره اصول طراحی شروع شد

12.500.000

ده میلیون و 500 هزار تومان

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

مانده تا پایان تخفیف