تهویه آشپزخانه های صنعتی-بخش سوم

آشپزخانه صنعتی
تهویه آشپزخانه های صنعتی-بخش دوم
شهریور ۱, ۱۳۹۶
بهترین محل برای نصب چیلرهای هواخنک
مهر ۲, ۱۳۹۶

تهویه آشپزخانه های صنعتی-بخش سوم

آشپزخانه صنعتی
تهویه آشپزخانه های صنعتی

تهویه آشپزخانه های صنعتی

هوای داغ بالا می رود! این جمله برای راهنمایی طراحی روشن است. پس چرا گاهی بخار حرارت از تجهیزات پخت و پز بالا رفته و به هود می رود. درحالی که بعضی وقت ها آشپزخانه با دود، چربی و گرما پر می شود؟ تحقیقات ASHRAE نشانه های جالبی در مورد این پرسش ارائه کرده است.

علاوه بر این فاکتور صریح که «این مسئله به مقدار هوای خروجی بستگی دارد »، تحقیق نشان داده است مدل هود، ویژگی های ساخت و چیدمان نصب، ورود هوای کمکی و نیز قرار دادن وسایل زیر هود تأثیر چشمگیری بر توانایی هود برای مکش و مهار دود دارد.

به دلیل جایگاه دستگاه و یا جزییات هود و چیدمان آن و با توجه به نظرات مهندس طراح، پیمانکار نصب یا مدیر آشپزخانه برای تغییرات جزئی، می توان نرخ های تخلیه متفاوتی برای مکش و مهار کامل خروجی پخت به دست آورد. به همین دلیل در عمل، یک هود که در یک خط نصب شده در یک آشپزخانه موفق کار می کند ولی در جای دیگر نه.
با این وجود همان طور که گفته شد، این ویژگی ها (که اغلب خارج از مسئولیت مستقیم سازنده هود است)، اغلب در مشخصات طراحی، تهویه آشپزخانه صنعتی (مثل پنل های نهایی، محل دستگاه، فضای پشت وسیله، اندازه هود و…) نادیده گرفته می شود. کلید، بهینه سازی عملکرد تهویه آشپزخانه صنعتی در جزییات طراحی است.

 

برای دریافت متن کامل بخش سوم این مقاله، کافی است اینجا را کلیک کنید.

این مطلب را هم بخوانید  سیستم سقف سرد - بخش دوم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...