جانشین چربی در مواد غذایی
جانشین چربی در فرمولاسیون مواد غذایی
اردیبهشت ۲, ۱۳۹۶
مهندسی افزودنی های مواد غذایی
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۶

اینستران

اینستران، دستگاه سنجش خواص رئولوژیک

اینستران

اینستران

اینستران دستگاهی است که برای سنجش بافت و خواص رئولوژیک مواد مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و با آزمایش های مختلفی که انجام می شود خصوصیات فیزیکی بافت محصولات کشاورزی را مشخص می کند. نمونه ای از کاربرد این دستگاه در محصولات کشاورزی و در صنعت غذا در این مقاله آمده است.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

این مطلب را هم بخوانید  چربی ها و روغن ها در تولید بیسکویت-بخش دوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از غرفه های آکادمی کاشانه در نمایشگاه تاسیسات تهران دیدن کنید. رد کردن

اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...