پاستیل زیر ذره بین
پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه می شود.
شاید دوست داشته باشید بدانید این پاستیل های رنگارنگ از چه موادی ساخته شده اند و ارزش غذایی دارند یا نه؟
انواع اصلی و قدیمی تر پاستیل ها از شکر،شربت گلوکز،طعم دهنده ها،رنگ های خوراکی و ژلاتین ساخته شده اند.
ژلاتینی که در ساخت پاستیل ها استفاده می شود از استخوان گاو و یا خوک به دست می آید.
پاستیل زیر ذره بین
پاستیل های خوکی
در میان پیش از صد نوع محصول یک شرکت اتریشی،تنها در چهار نوع آن از ژلاتین خوک استفاده نشده است که متاسفانه برخی از انواع موجود در کشور،از نوع خوکی آن است.
این شکلات های اترشی با مغز ژله ای که از استخوان خوک تولید می شود،در فروشگاه ها وجو دارد و شاید کسی از مواد اولیه آن اطلاع دقیقی نداشته باشد.
جالب تر اینکه روی بسته های آن ذکر نشده است که ژلاتین این شکلات ها با مغز ژله ای از خوک به دست آمده است.
این شکلات ها ساخت کشور اتریش است و گفته می شود که در ساخت آن از پودر استخوان خوک استفاده می شود که به شکلات حالت ژله مانندی می دهد و هنگام خوردن در دهان آب می شود و بسیار چسبناک است.
پاستیل زیر ذره بین
پاستیل های گاوی
اگر شما هم نخواهید از پاستیل هایی که در آن از ژلاتین خوکی استفاده شده است استفاده کنید،باید به سراغ پاستیل هایی بروید که ژلاتین آن از استخوان گاو گرفته شده است.
ژلاتین،هیدروکلوئیدی از جنس پروتئین است که به دلیل ویژگی های منحصر به فرد آن در ایجاد ژل و اقوام دهندگی در صنایع غذایی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد.
جهت دانلود فایل PDFروی کلمه پاستیل کلیک کنید