فرآوری نشاسته سیب زمینی
نشاسته جزو ماده خشک سیب زمینی است. گرانول نشاسته حاوی مقادیری آب، پروتئین، لیپید، فسفر، کلسیم، پتاسیم و سدیم است. خواص نشاسته سیب زمینی در هنگام نگهداری تغییر می کند. نشاسته خشک تحت تأثیر دمای زیاد تجزیه می شود. این فرآیند را دکسترینه شدن گویند. دکسترین های حاصله در صنعت به کار می روند و برحسب خواص آ نها هر یک کاربردی متفاوت دارند. آمیلاز به آنزیم دکسترینه کننده موسوم است و خمیر نشاسته ای که با آن فرآوری می شود شفاف می شود
(آمیلاز در صنایع نشاسته از منابع میکروبی به دست می آید.
از آنجا که با اصلاح خواص شیمیایی نشاسته می توان فرآورده های مختلفی را تولید کرده و هر یک از این فرآورده های به عنوان ماده خام جهت تولید محصولات بعدی مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین تقاضا برای خرید نشاسته روزبه روز رو به افزایش است.