جستجو

فراوری نشاسته سیب زمینی

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی

نشاسته جزو ماده خشک سیب زمینی است. گرانول نشاسته حاوی مقادیری آب، پروتئین، لیپید، فسفر، کلسیم، پتاسیم و سدیم است. خواص نشاسته سیب زمینی در هنگام نگهداری تغییر می کند. نشاسته خشک تحت تأثیر دمای زیاد تجزیه می شود. این فرآیند را دکسترینه شدن گویند. دکسترین های حاصله در صنعت به کار می روند و برحسب خواص آ نها هر یک کاربردی متفاوت دارند. آمیلاز به آنزیم دکسترینه کننده موسوم است و خمیر نشاسته ای که با آن فرآوری می شود شفاف می شود
(آمیلاز در صنایع نشاسته از منابع میکروبی به دست می آید.
از آنجا که با اصلاح خواص شیمیایی نشاسته می توان فرآورده های مختلفی را تولید کرده و هر یک از این فرآورده های به عنوان ماده خام جهت تولید محصولات بعدی مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین تقاضا برای خرید نشاسته روزبه روز رو به افزایش است.

 

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

سایر مقالات

مقالات مرتبط

سایر مقالات

جدیدترین مقالات

تطابق مشعل با کاربرد

خطر در سیستم تهویه مطبوع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
به بالا بروید