۱۵ خوراکی برای تامین آب بدن
متخصصان تغذیه توصیه می کنند بدن روزانه به ۸ لیوان آب نیاز دارد. برای تأمین این مقدار آب می توان
از مواد غذایی پر آب استفاده کرد. این ۱۵ ماده غذایی دارای آب بالا و پر شده با مواد مغذی و به طور
طبیعی حاوی کالری کم می باشد. تقریباً ۲۰ درصد از مصرف آب روزانه ما از غذاهای جامد، به خصوص
از میوه ها و سبزی ها فراهم می شود.
خیار
محتوای آب: ۹۶٫۷ درصد
این گیاه تابستانی دارای بالاترین مقدار آب از تمامی مواد غذایی جامد است. اگر می خواهید قدرت مرطوب
کنندگی خیار را بیشتر کنید آن را با ماست بدون چربی، نعناع و مکعب های یخ ساخته شده با سوپ خیار
ترکیب کنید.
کاهو
محتوای آب: ۹۵٫۶ درصد
یک فنجان کاهو حاوی ۱۰ کالری، ۰ گرم چربی، ۱ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات ) ۱ فیبر رژیم
غذایی(، ۷ درصد ویتامین ۳ ،A درصد ویتامین ۱ ،C درصد کلسیم و ۲ درصد آهن است. همچنین حاوی
مقدار بسیار کمی پتاسیم، فولات، ویتامین K، منیزیم و فسفر است.
کرفس
محتوای آب: ۹۵٫۴ درصد
کرفس حاوی فولات و ویتامی نهای C، A و K و محتوای آب بالا است. کرفس اسید معده را خنثی
م یکند و اغلب به عنوان یک درمان طبیعی برای سوزش معده و بازگشت اسید به مری توصیه می شود.
تربچه
محتوای آب: ۹۵٫۳ درصد
این سبزی ریش های تند و شیرین عطر، طعم و رنگ متفاوتی دارد و حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کاتچین است.
فلفل سبز
محتوای آب: ۹۳٫۹ درصد
فلفل دلمه ای محتوای آب بالایی است فقط لبه بیرونی گونه های فلفل قرمز و زرد در حدود ۹۲
درصد آب دارد و بر خلاف باور عموم، فلفل سبز حاوی آنتی اکسیدان ها می باشد. قبل از صرف شام
و یا اواخر شب، فلفل میان وعده خوبی است.