ابزاری جدید برای ردیابی لیستریا
لیستریا مونوسیتوژنز با توانایی زنده ماندن در دوره های طولانی مدت در دماهای بالا و پایین، یک بیماری زای کشنده بالقوه به شمار می آید. بنابراین ارزش مدل کامپیوتری محققان دانگشاه کورنل بیش از پیش روشن می شود؛ این مدل به متخصصان ایمنی غذا اجازه می دهد پیش بینی کنند در یک واحد تولیدی احتمال حضور این میکروارگانیسم بیماری زا چقدر است و مدیران ایمنی غذا می توانند تلاش های تست پاتوژن خود را روی این مناطق متمرکز کنند.
برنامه کامپیوتری جدید به نام کنترل محیط با مدل عامل-محور لیستریا (EnABLe) یک دوگانه دیجیتال از یک واحد فراوری مواد غذایی ایجاد می کند و در نتیجه شبیه سازی «دینامیک بیماری زایی» واحد امکان پذیر می شود
معمولاً تصمیمات کنترل محیط براساس مهارت و تجربه یک مدیر ایمنی غذا یا فرد دیگری با مسئولیت های مشابه اتخاذ می شود. EnABLe به عنوان ابزاری برای کمک به مدیران ایمنی غذا طراحی شده است.
برای ساخت این مدل جدید، جمع آوری داده های قبلی در مورد کنترل محیط در یک واحد فراوری خاص، مشاهدات الگوهای تماس و عملیات در واحد، نظر متخصصان در مورد میزان تماس بین عوامل مختلف و درک بیولوژی بیماری زای خاص از مقالات موجود (زمان تکثیر و بقا) لازم بود.
برای دریافت فایل PDF کلیک کنید.