دپارتمان صنایع غذایی

صنایع غذایی


.

غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است.این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روشهای نوین تولید دارد.


  • آموختن دانش بهبود فرآیند های تولید غذا تخصص ماست.
  • با افزایش دانش حرفه ای، از سایرین متمایز شوید
  • با شرکت در این دوره ها می توانید مدرک اداره استاندارد استان تهران را نیز دریافت نمایید.
  • دوره ها مورد تایید اداره نظارت بر مواد غذایی بوده و دارای امتیاز بازآموزی می باشد

لطفاً در صورت نیاز به سرفصل دوره با آکادمی تماس بگیرید

 

سرفصل کلیه دوره ها منحصراً توسط آکادمی کاشانه نوشته شده است

کد دوره نام دوره مدت دوره(ساعت) ثبت نام
F01 اصول نگهداری میوه ها،سبزیجات و فرآورده های گوشتی در سردخانه 16 رزرو دوره
F02 اصول طراحی کارخانجات 20 رزرو دوره
F03 اصول ارزیابی اقتصادی برای ایجاد یک واحد تولید صنایع غذایی جدید 8 رزرو دوره
F04 کارگاه آموزشی اصول طراحی سردخانه 16 رزرو دوره
F05 بسته بندی مواد پلیمری،فلزی وشیشه ای 12 رزرو دوره
F06 مبانی و اصول استقرارسیستم 16 رزرو دوره
F07 بهداشت وایمنی در رستوران ها،هتل ها وبیمارستان ها 8 رزرو دوره
F08 تهویه در واحد های صنایع غذایی 4 رزرو دوره
F09 سیستم های بخار،ویژه صنایع غذایی 16 رزرو دوره
F10 سیستم ها وروش های تصفیه آب برای کارخانجات صنایع غذایی 16 رزرو دوره
کد دوره نام دوره مدت دوره(ساعت) ثبت نام
F11 مبانی تشریح الزامات ومستند سازی براساس ISO/IEC17025 16 رزرو دوره
F12 ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت مبتنی براستاندارد 24 رزرو دوره
F13 رزرو دوره
F14 مبانی فرمولاسیون مواد غذایی 16 رزرو دوره
F15 تکنولوژی تولید کره و خامه 16 رزرو دوره
F16 اصول و مبانی نگهداری و تعمیرات سیستمهای تصفیه آب پیشرفته در صنایع غذائی 16 رزرو دوره
F17 اصول و مبانی طراحی و نگهداری و تعمیرات تصفیه آب به روش مبادله کننده های یونی درصنایع غذائی 16 رزرو دوره
F18 آشنایی با قوانین مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 8 رزرو دوره
F19 آشنایی با مدارک مورد نیاز و نحوه صدور پروانه های بهداشتی محصولات غذایی 8 رزرو دوره
F20 آشنایی با مدارک مورد نیاز و نحوه صدور مجوزهای بهداشتی محصولات غذایی 8 رزرو دوره
کد دوره نام دوره مدت دوره(ساعت) ثبت نام
F21 وظایف مسئول فنی واحدهای تولید کننده محصولات غذایی 8 رزرو دوره
M22 آشنایی با مقررات صادرات و واردات مواد غذایی 8 رزرو دوره
F23 مبانی سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی مبتنی برISO22000:2005 16 رزرو دوره
F24 وظایف مسئول فنی شرکت های واردکننده محصولات غذایی 8 رزرو دوره
F25 زبان تخصصی صنایع غذایی 8 رزرو دوره
F26 اینترنت و روش های تحقیق 8 رزرو دوره
F27 تقلبات در صنایع غذایی 16 رزرو دوره
F28 قوانین تعزیرات حکومتی مربوط به قاچاق کالاهای غذایی، بهداشتی و دارویی 8 رزرو دوره
F29 مبانی واصول اجرا وپیاده سازی استاندارد حلال 8 رزرو دوره
کد دوره نام دوره مدت دوره(ساعت) ثبت نام
F30 روش های شستشو وضدعفونی دستگاه ها وتجهیزات کارخانجات صنایع غذایی 8 رزرو دوره
F31 شرح عملیات خط تولید صنعت شکلات 8 رزرو دوره
F32 مبانی،تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت QMS مبتنی برسری استاندارد هایISO9000 16 رزرو دوره
F33 مهندسی های افزودنی های غذایی 8 رزرو دوره
F34 تقلبات در مواد آرایشی و بهداشتی 8 رزرو دوره
F35 کنترل و عیب یابی خطوط تولید محصولات لبنی 8 رزرو دوره
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...