Search

تهویه آشپزخانه های صنعتی-بخش سوم

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

تهویه آشپزخانه های صنعتی
تهویه آشپزخانه های صنعتی

هوای داغ بالا می رود! این جمله برای راهنمایی طراحی روشن است. پس چرا گاهی بخار حرارت از تجهیزات پخت و پز بالا رفته و به هود می رود. درحالی که بعضی وقت ها آشپزخانه با دود، چربی و گرما پر می شود؟ تحقیقات ASHRAE نشانه های جالبی در مورد این پرسش ارائه کرده است.

علاوه بر این فاکتور صریح که «این مسئله به مقدار هوای خروجی بستگی دارد »، تحقیق نشان داده است مدل هود، ویژگی های ساخت و چیدمان نصب، ورود هوای کمکی و نیز قرار دادن وسایل زیر هود تأثیر چشمگیری بر توانایی هود برای مکش و مهار دود دارد.

به دلیل جایگاه دستگاه و یا جزئیات هود و چیدمان آن و با توجه به نظرات مهندس طراح، پیمانکار نصب یا مدیر آشپزخانه برای تغییرات جزئی، می توان نرخ های تخلیه متفاوتی برای مکش و مهار کامل خروجی پخت به دست آورد. به همین دلیل در عمل، یک هود که در یک خط نصب شده در یک آشپزخانه موفق کار می کند ولی در جای دیگر نه.
با این وجود همان طور که گفته شد، این ویژگی ها (که اغلب خارج از مسئولیت مستقیم سازنده هود است)، اغلب در مشخصات طراحی، تهویه آشپزخانه صنعتی (مثل پنل های نهایی، محل دستگاه، فضای پشت وسیله، اندازه هود و…) نادیده گرفته می شود. کلید، بهینه سازی عملکرد تهویه آشپزخانه صنعتی در جزییات طراحی است.

 

برای دریافت متن کامل بخش سوم این مقاله، کافی است اینجا را کلیک کنید.

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

سایر مقالات

جدیدترین مقالات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
به بالا بروید