هوای داغ بالا می رود! این جمله برای راهنمایی طراحی روشن است. پس چرا گاهی بخار حرارت از تجهیزات پخت و پز بالا رفته و به هود می رود. درحالی که بعضی وقت ها آشپزخانه با دود، چربی و گرما پر می شود؟ تحقیقات ASHRAE نشانه های جالبی در مورد این پرسش ارائه کرده است.
علاوه بر این فاکتور صریح که «این مسئله به مقدار هوای خروجی بستگی دارد »، تحقیق نشان داده است مدل هود، ویژگی های ساخت و چیدمان نصب، ورود هوای کمکی و نیز قرار دادن وسایل زیر هود تأثیر چشمگیری بر توانایی هود برای مکش و مهار دود دارد.
به دلیل جایگاه دستگاه و یا جزئیات هود و چیدمان آن و با توجه به نظرات مهندس طراح، پیمانکار نصب یا مدیر آشپزخانه برای تغییرات جزئی، می توان نرخ های تخلیه متفاوتی برای مکش و مهار کامل خروجی پخت به دست آورد. به همین دلیل در عمل، یک هود که در یک خط نصب شده در یک آشپزخانه موفق کار می کند ولی در جای دیگر نه.
با این وجود همان طور که گفته شد، این ویژگی ها (که اغلب خارج از مسئولیت مستقیم سازنده هود است)، اغلب در مشخصات طراحی، تهویه آشپزخانه صنعتی (مثل پنل های نهایی، محل دستگاه، فضای پشت وسیله، اندازه هود و…) نادیده گرفته می شود. کلید، بهینه سازی عملکرد تهویه آشپزخانه صنعتی در جزییات طراحی است.