گرم کردن آب برای کنترل لژیونلا - بخش2
گرم کردن آب برای کنترل لژیونلا – بخش2
سیستمهای تولید آب داغ آنی از نوع …… به گونه ای دیگر عمل می کنند. آتها آب بسیار داغ را با آب سرد مخلوط می کنند تا دمای آب به محدوده F۱۱۰ (C۴۳) F۱۲۰ (C۴۹) برسد. همانطور که قبلا ذکر شد در این سیستم نیز همانند سیستم……مخازن ذخیره حذف شده اند.
در سیستمهای از نوع…..(شکل۲) زمان عکس العمل وابسته به تقاضا و نیاز به آب گرم است و سیستم بر اثر فشار اختلاف ایجاد شده توسط این تقاضا بین آب ورودی و آب خروجی، شروع به عمل می کند. در این نوع سیستم، یک شیر دیافراگمی فشار دیفرانسیل تعبیه شده است که جهت آب را در سیستم کنترل می کند. علاوه بر این شیر کنترل کننده جریان آب، یک محفظه حاوی بخار با فشار ثابت و نیز لوله مبادله کننده حرارتی سیستم را تکمیل می کنند.
در این سیستم مخزن ذخیره و همچنین هیچگونه تجمعی از آب راکد وجود ندارد زیرا آب داغ تنها هنگام نیاز تهیه می شود. به این ترتیب منابع تقویت کننده رشد میکروب حذف شده اند. زمانی که به آب داغ نیاز نباشد آن مقدار آبی که در هیتر باقی مانده نیز به خاطر وجود فشار بخار ثابتی بر روی مبادله کننده حرارتی، تا بیش از۲۰۰درجه فارنهایت(۹۳درجه سانتی گراد) داغ خواهد شد.همانطور که قبلا ذکر شد در سیستمfeed-forward ، شیردیافراگمی فشار دیفرانسیل جریان آب را به داخل مبادله کننده حرارتی تنظیم می کند.
هنگامیکه نیاز به آب داغ افزایش می یابد، یک افت فشار متناسب با حجم آب مورد نیاز بین آب ورودی و آب خروجی ایجاد می شود. این افت فشار توسط شیر دیافراگی فشار دیفرانسل تشخیص داده شده و این باعث می شود تا شیر های سه گانه آن به گونه ای تغییر وضعیت دهند که در نهایت آب به سمت مبادله کننده حرارتی جریان یابد و در همان زمان مقدار متناسبی از آب ورودی به یک محفظه مخلوط کننده وارد شده و پس از اختلاط آب داغ و آب سرد و رسیدن به دمای مورد نظر، از سیستم خارج می شود.غیر از مسئله لژیونلا، ایمنی دیگری را نیز باید در خصوص سوختگی های تصادفی مد نظر قرار دارد؛
در سیستم feed-…. عدم توانایی تنظیم کننده در پایین آوردن فشار بخار قبل از اینکه آب بیش از حد داغ شود، می تواند شرایط ایجاد سوختگی را فراهم کند.
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0