آذر ۹, ۱۳۹۹
اشتغال در سازمان نظام مهندسی ساختمان

اشتغال در سازمان نظام مهندسی ساختمان

اشتغال در سازمان نظام مهندسی ساختمان شروع سازمان نظام مهندسی در تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۳۷۴ دولت دوم سازندگی به ریاست جمهوری مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی لایحه شماره 62743 را به مجلس شورای اسلامی […]
آبان ۲۲, ۱۳۹۹
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1 کومبوکا نوشیدنی شگفت انگیزی است که از تخمیر چای شیرین شده با همزیستی باکتری های اسید استیک و قارچ به دست می آید.این نوشیدنی در گذشته در چین،روسیه و آلمان مصرف […]
آبان ۸, ۱۳۹۹
تفاوت نورپردازی با مهندسی روشنایی

تفاوت نورپردازی با مهندسی روشنایی

تفاوت نورپردازی با مهندسی روشنایی امروزه از نور، هم به عنوان وسیله ای برای روشنایی بخشیدن به محیط استفاده می شود و هم نور به عنوان وسیله ای برای زیباسازی و جذابیت محیط کاربرد دارد. […]
مهر ۲۷, ۱۳۹۹
مهار ویروس کرونا

ارزیابی راندمان مهار ویروس سیستم های هواساز

  ارزیابی راندمان مهار ویروس سیستم های هواساز تماس مستقیم با سطوح آلوده و قرارگرفتن در معرض افشانه های ویروس که از افراد آلوده منتشر می شود، منابع اصلی انتقال آلودگی هستند. با این وجود، […]
مهر ۳, ۱۳۹۹
کوکاکولا در گذر زمان

کوکاکولا در گذر زمان

کوکاکولا در گذر زمان سال 1886 میلادی،در اسکله نیویورک مشغول ساخت مجسمه آزادی بودند.حدود 1300 کیلومتر آن طرف تر نیز نماد بزرگ دیگری از آمریکا در حال ساخت و ظهور بود.همچون بسیاری از مردم که […]
شهریور ۲۳, ۱۳۹۹
آتش و آتش نشانی

آتش و آتش‌نشانی

آتش و آتش‌نشانی مواد محترقه و حریق‌های ناشی از آن‌ها به ۴ گروه تقسیم می‌شوند (استاندارد NFPA). این دسته‌بندی علاوه بر آنکه وضعیت ماده محترقه را سریعاً روشن می‌کند، باعث سهولت در انتخاب نوع خاموش‌کننده […]
شهریور ۲۰, ۱۳۹۹
تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه […]
شهریور ۱۳, ۱۳۹۹
پاستیل های خوراکی

پاستیل زیر ذره بین

پاستیل زیر ذره بین پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه […]
شهریور ۶, ۱۳۹۹
تاریخچه شکلات

تلخ و شیرین-بخش1

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و […]
شهریور ۴, ۱۳۹۹
چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش2

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم بروماید-بخش دوم

  لیتیوم بروماید.دماسنج مقاومتی دارای پوشش پلاتین در سه نقطه آزمایش شده و با دماسنج مقاومتی پلاتین استاندارد مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از کالیبراسیون، خطای دما را درجه‌ی کلوین در محدوده دمایی […]
مرداد ۲۹, ۱۳۹۹

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش اول

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید محلول آبی لیتیوم برماید که در سیستم‌های تهویه مطبوع جذبی به کار می‌رود، از نظر چگالی و دماهای کریستالی شدن آن به تفصیل در این مقاله […]
مرداد ۱۶, ۱۳۹۹

آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا

به طور سنتی،پنیر موزارلا از شیر کامل و پرچرب گاومیش های آبی به دست می آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.با توجه به افزایش […]
مرداد ۱۲, ۱۳۹۹
راهنمای رات سنجی بخش2

راهنمای ارت سنجی کلمپی-بخش2

را راهنمای ارت سنجی کلمپی-بخش2 برای فهم بهتر موضوع، روشی که این دستگاه بر مبنای آن عمل می‌کند را بررسی می‌کنیم. 1- وجود یک لوپ یا حلقه برای اندازه‌گیری لازم است. الف) باید مسیری متشکل […]
تیر ۲۳, ۱۳۹۹

راهنمای ارت سنجی کلمپی-بخش1

راهنمای ارت سنجی کلمپی آزمایش کیفیت سیستم زمین یکی از اساسی‌ترین مباحث در زمینه نگهداری سیستم‌های الکتریکی به شمار می‌رود. از الکترودهای زمین برای تأمین مسیری امن جهت دفع جریان‌های ناشی از خطا، برخورد صاعقه، […]
تیر ۱۲, ۱۳۹۹
تحولی نوین در فناوری سنسورها

تحولی نوین در فناوری سنسورها

تحولی نوین در فناوری سنسورها آنالایزر گاز دستی برای کنترل کیفیت بسته های اتمسفر اصلاح شده (MAP) CheckPoint 3 جدید پیشرفته ترین آنالایزر گاز قابل حمل در بازار است که امکان کنترل سریع و آسان […]
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link