سپتامبر 13, 2020
آتش و آتش نشانی

آتش و آتش‌نشانی

آتش و آتش‌نشانی مواد محترقه و حریق‌های ناشی از آن‌ها به ۴ گروه تقسیم می‌شوند (استاندارد NFPA). این دسته‌بندی علاوه بر آنکه وضعیت ماده محترقه را سریعاً روشن می‌کند، باعث سهولت در انتخاب نوع خاموش‌کننده […]
سپتامبر 10, 2020
تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه […]
سپتامبر 3, 2020
پاستیل های خوراکی

پاستیل زیر ذره بین

پاستیل زیر ذره بین پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه […]
آگوست 27, 2020
تاریخچه شکلات

تلخ و شیرین-بخش1

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و […]
آگوست 25, 2020
چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش2

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم بروماید-بخش دوم

  لیتیوم بروماید.دماسنج مقاومتی دارای پوشش پلاتین در سه نقطه آزمایش شده و با دماسنج مقاومتی پلاتین استاندارد مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از کالیبراسیون، خطای دما را درجه‌ی کلوین در محدوده دمایی […]
آگوست 19, 2020

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش اول

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید محلول آبی لیتیوم برماید که در سیستم‌های تهویه مطبوع جذبی به کار می‌رود، از نظر چگالی و دماهای کریستالی شدن آن به تفصیل در این مقاله […]
آگوست 6, 2020

آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا

به طور سنتی،پنیر موزارلا از شیر کامل و پرچرب گاومیش های آبی به دست می آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.با توجه به افزایش […]
آگوست 2, 2020
راهنمای رات سنجی بخش2

راهنمای ارت سنجی کلمپی-بخش2

را راهنمای ارت سنجی کلمپی-بخش2 برای فهم بهتر موضوع، روشی که این دستگاه بر مبنای آن عمل می‌کند را بررسی می‌کنیم. 1- وجود یک لوپ یا حلقه برای اندازه‌گیری لازم است. الف) باید مسیری متشکل […]
جولای 13, 2020

راهنمای ارت سنجی کلمپی-بخش1

راهنمای ارت سنجی کلمپی آزمایش کیفیت سیستم زمین یکی از اساسی‌ترین مباحث در زمینه نگهداری سیستم‌های الکتریکی به شمار می‌رود. از الکترودهای زمین برای تأمین مسیری امن جهت دفع جریان‌های ناشی از خطا، برخورد صاعقه، […]
جولای 2, 2020
تحولی نوین در فناوری سنسورها

تحولی نوین در فناوری سنسورها

تحولی نوین در فناوری سنسورها آنالایزر گاز دستی برای کنترل کیفیت بسته های اتمسفر اصلاح شده (MAP) CheckPoint 3 جدید پیشرفته ترین آنالایزر گاز قابل حمل در بازار است که امکان کنترل سریع و آسان […]
ژوئن 29, 2020
فناوری شبکه کنترل2

فناوری شبکه کنترل-بخش2

فناوری شبکه کنترل-بخش2 اما نکته‌ای که در این شکل به آن اشاره نشده این است که سیستمی که برای منطقه کالیفرنیا طراحی می‌گردد نیز باید ظرفیت اوج سرمایی معادل ۲۰ درصد بیش از مناطق مرزی […]
ژوئن 28, 2020
فناوری شبکه کنترل

فناوری شبکه ای کنترل-بخش1

فناوری شبکه ای کنترل-بخش1 پیشرفت‌های اخیر فن‌آوری‌های شبکه‌ای کنترل تجهیزات تهویه مطبوع همراه با فراهم آمدن درکی عمیق‌تر از طبیعت بارهای سرمایی در ساختمان‌ها موجب شده‌اند تا پتانسیل‌های فراوانی برای صرفه‌جویی بیشتر در موتورخانه‌های سرمایشی […]
ژوئن 18, 2020
،ومشکلات آن

ضایعات غذایی و مشکلات آن

ضایعات غذایی ضایعات غذایی و مشکلات آن طبق مطالعه ای که به تازگی توسط محققان هلندی انجام شده است، ضایعات غذایی مشکلی بیش از آن چیزی است که پیش از این تصور می شد و […]
ژوئن 17, 2020

کاهش خوردگی و رسوب گذاری برج خنک کننده- بخش2

  کاهش خوردگی و رسوب گذاری برج خنک کننده- بخش2   با توجه به پیشنهاد سازنده و طراحی اولیه که تزریق کلر به صورت Shock Wise بود، لذا این طریق به صورت هفتگی انجام می […]
ژوئن 16, 2020
آشنایی با توربوماشینها(کمپرسورها)-بخش سوم

آشنایی با توربوماشینها(کمپرسورها)- بخش سوم

آشنایی با توربوماشینها(کمپرسورها)- بخش سوم سپس این بدنه درونی به اجزای مختلفش تقسیم شده و روتور نمایان می‌گردد. این نوع انجام تعمیرات در مورد کمپرسورهایی که در سطح زمین سوار شده و دارای لوله‌های متصل […]
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link