فروردین ۱۴, ۱۳۹۹

امکان‌سنجی کاربرد جایگزین‌های چربی در فرمولاسیون بستنی‌های کم‌چرب

امکان‌سنجی کاربرد جایگزین‌های چربی در فرمولاسیون بستنی‌های کم‌چرب عبدالرضا آقاجانی کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی و مربی دانشگاه آزاد اسلامی با افزایش اهمیت رژیم غذایی در جلوگیری از بیماری‌های خاص، مصرف‌کنندگان به دنبال راهی […]
فروردین ۷, ۱۳۹۹

حقایقی درباره آرد

حقایقی درباره آرد مجله خورنوش- شماره ۳۷۲- دکتر محمد حجتی   به‌طور کلی، غلات به تنهایی نمی‌توانند منبع خوب و کاملی برای تأمین پروتئین موردنیاز بدن باشند چون به اندازه لازم دارای همه اسیدهای آمینه […]
اسفند ۲۹, ۱۳۹۸

فرآورده‌های تخمیری شیر

فرآورده‌های تخمیری شیر مجله خورنوش- مریم مصلحی شاد دکترای صنایع غذایی فرآورده‌های تخمیری شیر قرن‌هاست استفاده می‌شود. قبل از استفاده از یخچال، شیر خیلی زود پس از دوشیدن فاسد می‌شد، اما مردم به تجربه دریافتند […]
اسفند ۲۲, ۱۳۹۸

کنسرو قارچ‌ خوراکی

کنسروهای قارچ‌های خوراکی منبع: مجله خورنوش (عکس‌ها تزئینی است) در کشور ما برای تولید کنسرو قارچ بیشتر از گونه آگاریکوس ویسپوروس و در سایر کشورها از گونه‌های تمپلومیسس، وولوار یا پلوروتوس نیز استفاده می‌شود. انتخاب […]
اسفند ۱, ۱۳۹۸

ماشین‌ های بسته‌بندی در صنایع غذایی

ماشین‌ های بسته‌بندی در صنایع غذایی منبع: مجله خورنوش-شماره ۳۷۲   در این مقاله انواع ماشین‌آلات صنایع غذایی و کاربرد آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم. ماشین‌ های خودکار بسته‌بندی روغن خوراکی: برای بسته‌بندی روغن‌های […]
بهمن ۱۹, ۱۳۹۸

فساد در گوشت

فساد در گوشت فساد در گوشت مجله خوشه- جناب آقای حسین زحمتکش اکثر میکروارگانیسم‌های مولد فساد برای ادامه حیات و تکثیر خود از مواد قندی، پروتئینی و چربی استفاده می‌کنند، از معمولی‌ترین ترکیبات مورداستفاده میکروارگانیسم‌ها […]
بهمن ۱۰, ۱۳۹۸

مراحل فرآوری و تولید چای

مراحل فرآوری و تولید چای منبع: مجله خوشه چای واژه‌ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می‌رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است. نام این گیاه در […]
بهمن ۳, ۱۳۹۸

نگاهی به خط تولید کنسانتره

نگاهی به خط تولید کنسانتره کنسانتره شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده‌اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب […]
آذر ۲۸, ۱۳۹۸

فواید DHA موجود در روغن ماهی

      فواید DHA موجود در روغن ماهی به علت اهمیت اسیدهای چرب غیر اشباع زنجیر بلند امگا ۳ مکمل های خالص شده روغن ماهی به صورت تجارتی تهیه می‌گردد که امروز در داروخانه‌ها […]
مرداد ۱۶, ۱۳۹۸

غذاهای فراسودمند

غذاهای فراسودمند ماهنامه سنبله، شماره ۲۲۹ عزیز همایونی و جواد مهتدی نیا – استاد یاران و دانشیاران گروه علوم و صنایع غذائی ، دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز  حسین رحمان پور ارجمند […]
question
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...