فروردین ۸, ۱۴۰۰

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش2

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش2 تشکیل هیستامین (اسکامبروتوکسین): * باکتری های مشخصی هستند که در زمان رشد خود آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز تولید می کنند.(پروتئوس مورگانی و آنترو باکترآیروژنس و …) این آنزیم با هیستیدین آزاد واکنش […]
فروردین ۱, ۱۴۰۰
بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش1

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش1

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش1 هدف از این تحقیق، بررسی سموم مترشحه از میکروارگانیسم هایی است که در اثر حرارت و بعضا حرارت استریلیزاسیون نیز در ماهی از بین نرفته و زیان هایی را به مصرف […]
اسفند ۷, ۱۳۹۹
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی

کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی

کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا […]
بهمن ۱۶, ۱۳۹۹
نگهداری انبار سیب

سیب

سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو […]
بهمن ۹, ۱۳۹۹
سیانوری به نام غذا! (بخش1)

سیانوری به نام غذا! (بخش1)

سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می […]
دی ۴, ۱۳۹۹
مایه پنیر

مایه پنیر

مایه پنیر با توسعه و گسترش تکنولوژی در صنایع شیر و تولید محصولات مختلف در این زمینه،مصرف این محصولات نیز به تدریج در سطح عموم افزایش یافته است.تا چند سال پیش چند نوع پنیر در […]
آذر ۲۰, ۱۳۹۹
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2 اضافه کردن 50 گرم بر لیتر ساکارز به عصاره حاصل می توان غلظت اسید لاکتیک و اتانول تولیدی طی عمل تخمیر را بهینه کرد،لذا با افزودن این مقدار شکر به عصاره، […]
آبان ۲۲, ۱۳۹۹
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1 کومبوکا نوشیدنی شگفت انگیزی است که از تخمیر چای شیرین شده با همزیستی باکتری های اسید استیک و قارچ به دست می آید.این نوشیدنی در گذشته در چین،روسیه و آلمان مصرف […]
مهر ۳, ۱۳۹۹
کوکاکولا در گذر زمان

کوکاکولا در گذر زمان

کوکاکولا در گذر زمان سال 1886 میلادی،در اسکله نیویورک مشغول ساخت مجسمه آزادی بودند.حدود 1300 کیلومتر آن طرف تر نیز نماد بزرگ دیگری از آمریکا در حال ساخت و ظهور بود.همچون بسیاری از مردم که […]
شهریور ۲۰, ۱۳۹۹
تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه […]
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link