بهمن ۳, ۱۳۹۸

نگاهی به خط تولید کنسانتره

نگاهی به خط تولید کنسانتره کنسانتره شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده‌اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب […]
آذر ۲۸, ۱۳۹۸

فواید DHA موجود در روغن ماهی

      فواید DHA موجود در روغن ماهی به علت اهمیت اسیدهای چرب غیر اشباع زنجیر بلند امگا ۳ مکمل های خالص شده روغن ماهی به صورت تجارتی تهیه می‌گردد که امروز در داروخانه‌ها […]
مرداد ۱۶, ۱۳۹۸

غذاهای فراسودمند

غذاهای فراسودمند ماهنامه سنبله، شماره ۲۲۹ عزیز همایونی و جواد مهتدی نیا – استاد یاران و دانشیاران گروه علوم و صنایع غذائی ، دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز  حسین رحمان پور ارجمند […]
فروردین ۲۷, ۱۳۹۸

HARPC & HACCP

ماخذ: مجله ایمنی مواد غذایی (Food Safety) ترجمه: مهندس نیره شمشیری HARPC و HACCP، بیشتر از چهار حرف با هم اشتراک دارند. هر دو استانداردهای ایمنی مواد غذایی براساس پیشگیری هستند اما در اجرا تفاوتهایی […]
اسفند ۲۵, ۱۳۹۷

فسفاتیدیل کولین (لسیتین)

ماخذ: ماهنامه صنعت غذا – آبان ۹۷ تهیه و تنظیم: بهناز دهری …………………………………………………………… لسیتین (E322) برگرفته از لغت یونانی لکیتوس به معنی زرده تخم‌مرغ است و علت این نام‌گذاری وجود مقدار زیاد لسیتین در زرده […]
بهمن ۳۰, ۱۳۹۷
Emulsifiers and cakes

کیک‌ها و امولسیفایرها – بخش دوم

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… نمک: حضور نمک در فرمول کیک: درجه کاراملیزاسیون را پایین می‌آورد. موجب تعدیل شیرینی می‌شود. طعم‌دهنده‌ها: از طعم‌دهنده‌های مجاز مورد استفاده در فرمول کیک می‌توان […]
بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

کیک ها و امولسیفایرها – بخش اول

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… مقدمه کیک‌ها جزء شیرینی‌ها است که خاستگاه اروپایی دارد اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته است اما تصوری که […]
دی ۱۰, ۱۳۹۷

بررسی واکنش‌های قهوه‌ای شدن در فرآیند تولید محصولات ماکارونی

ماخذ: مجله خورنوش – شماره ۴۵ – اسفند ۱۳۸۴ محمدرضا کریمی نژاد …………………………………………………………… محصولات ماکارونی طی فرآیند خشک کردن به عنوان یک سیستم ساده غذایی که واکنش‌های قهوه‌ای شدن آنزیمی میلارد به آسانی در آن رخ […]
آبان ۹, ۱۳۹۷

خطر سرطان و رژیم غذایی – بخش پایانی

ترجمه و تنظیم: مریم خجسته – کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مأخذ: نشریه خورنوش – شماره ۴۷ – آذر و دی ۱۳۸۵ ………… به دلیل علاقه مردم به آگاهی در مورد ارتباط بین غذاهای […]
آبان ۶, ۱۳۹۷

خطر سرطان و رژیم غذایی – بخش دوم

ترجمه و تنظیم: مریم خجسته – کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مأخذ: نشریه خورنوش – شماره ۴۷ – آذر و دی ۱۳۸۵ ………… به دلیل علاقه مردم به آگاهی در مورد ارتباط بین غذاهای […]
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...