مهندسی صنایع غذایی چیست؟

غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است.این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روشهای نوین تولید دارد.

جدیدترین مقالات کاشانه برای دپارتمان مهندسی صنایع غذایی

مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش2

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش2 تشکیل هیستامین (اسکامبروتوکسین): * باکتری های مشخصی هستند که در زمان رشد خود آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز تولید می کنند.(پروتئوس مورگانی و آنترو باکترآیروژنس و …) این آنزیم با هیستیدین آزاد واکنش

مشاهده مقاله
بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش1
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش1

بررسی سموم میکروارگانیسم ها-بخش1 هدف از این تحقیق، بررسی سموم مترشحه از میکروارگانیسم هایی است که در اثر حرارت و بعضا حرارت استریلیزاسیون نیز در ماهی از بین نرفته و زیان هایی را به مصرف

مشاهده مقاله
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی

کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا

مشاهده مقاله
نگهداری انبار سیب
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

سیب

سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو

مشاهده مقاله
سیانوری به نام غذا! (بخش1)
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

سیانوری به نام غذا! (بخش1)

سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می

مشاهده مقاله
مایه پنیر
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

مایه پنیر

مایه پنیر با توسعه و گسترش تکنولوژی در صنایع شیر و تولید محصولات مختلف در این زمینه،مصرف این محصولات نیز به تدریج در سطح عموم افزایش یافته است.تا چند سال پیش چند نوع پنیر در

مشاهده مقاله

دوره های آموزشی مهندسی صنایع غذایی

جدیدترین ویدیو‌های آموزشی

hvacTV
Maryamhassani

نرم افزار کریر

نرم افزار کریر چیست؟ یکی از قدیمی‌ترین و در عین حال جامع‌ترین نرم‌افزارهای موجود جهت محاسبات بار سرمایشی و گرمایشی ساختمان‌ها با کاربردهای مختلف نرم افزار کریر یا هپ (HAP) می‌باشد. این نرم‌افزار قدرتمند امکانات بسیار زیاد و کاربردی

مشاهده ویدیو
hvacTV
Maryamhassani

طراحی فلودیاگرام موتورخانه

طراحی فلودیاگرام موتورخانه در این ویدئو آقای مهندس واصف مدرس دوره طراحی موتورخانه و انتخاب تجهیزات چگونگی طراحی فلودیاگرام موتورخانه را توضیح می دهند. توضیحات تکمیلی درخصوص طراحی موتورخانه را می توانید در دوره آموزشی

مشاهده ویدیو
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link