مهندسی صنایع غذایی چیست؟

غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است.این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روشهای نوین تولید دارد.

جدیدترین مقالات کاشانه برای دپارتمان مهندسی صنایع غذایی

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1

چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1 کومبوکا نوشیدنی شگفت انگیزی است که از تخمیر چای شیرین شده با همزیستی باکتری های اسید استیک و قارچ به دست می آید.این نوشیدنی در گذشته در چین،روسیه و آلمان مصرف

مشاهده مقاله
کوکاکولا در گذر زمان
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

کوکاکولا در گذر زمان

کوکاکولا در گذر زمان سال 1886 میلادی،در اسکله نیویورک مشغول ساخت مجسمه آزادی بودند.حدود 1300 کیلومتر آن طرف تر نیز نماد بزرگ دیگری از آمریکا در حال ساخت و ظهور بود.همچون بسیاری از مردم که

مشاهده مقاله
تلخ و شیرین-بخش2
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه

مشاهده مقاله
پاستیل های خوراکی
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

پاستیل زیر ذره بین

پاستیل زیر ذره بین پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه

مشاهده مقاله
تاریخچه شکلات
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

تلخ و شیرین-بخش1

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و

مشاهده مقاله
مهندسی صنایع غذایی
Bakhtiari

آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا

به طور سنتی،پنیر موزارلا از شیر کامل و پرچرب گاومیش های آبی به دست می آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.با توجه به افزایش

مشاهده مقاله

 

جدیدترین دوره‌های آموزشی

با تهیه این محصولات در حوزه صنایع غذایی حرفه‌ای‌تر شوید.

دوره های آموزشی مهندسی صنایع غذایی

جدیدترین ویدیو‌های آموزشی

hvacTV
Maryamhassani

مدیریت دود به زبان ساده

مدیریت دود به زبان ساده یکی از جدیدترین و جذاب ترین مباحث مرتبط با مهندسان تاسیسات بحث مدیریت دود یا smoke management می باشد. از جذابیت های این مبحث ارتباط تنگاتنگ آن با مباحث Ventilation

مشاهده ویدیو
hvacTV
Maryamhassani

بوسترپمپ چیست؟

بوسترپمپ چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ در این ویدئو آقای مهندس واصف در رابطه با بوستر پمپ بصورت کامل توضیحاتی را ارائه میکنند. مورد زیر را میتوانید در این ویدئو ببینید. بوستر پمپ چیست؟ چه

مشاهده ویدیو
چه کتابی بخوانیم؟
hvacTV
Maryamhassani

برای طراحی تاسیسات مکانیکی چه کتابهایی بخوانیم؟!

برای طراحی تاسیسات مکانیکی چه کتابهایی بخوانیم؟!   برای یادگرفتن هر موضوعی مخصوصا مباحث تخصصی، افراد راههای مختلفی را در پیش میگیرند. بعضی به مطالعه کتابها و مقالات روی می آورند و بعضی ها کلاس

مشاهده ویدیو
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link