مهندسی صنایع غذایی چیست؟
غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است.این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روشهای نوین تولید دارد.
جدیدترین مقالات کاشانه برای دپارتمان مهندسی صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا
سیب
سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو
سیانوری به نام غذا! (بخش1)
سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می
مایه پنیر
مایه پنیر با توسعه و گسترش تکنولوژی در صنایع شیر و تولید محصولات مختلف در این زمینه،مصرف این محصولات نیز به تدریج در سطح عموم افزایش یافته است.تا چند سال پیش چند نوع پنیر در
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2 اضافه کردن 50 گرم بر لیتر ساکارز به عصاره حاصل می توان غلظت اسید لاکتیک و اتانول تولیدی طی عمل تخمیر را بهینه کرد،لذا با افزودن این مقدار شکر به عصاره،
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1 کومبوکا نوشیدنی شگفت انگیزی است که از تخمیر چای شیرین شده با همزیستی باکتری های اسید استیک و قارچ به دست می آید.این نوشیدنی در گذشته در چین،روسیه و آلمان مصرف
جدیدترین دورههای آموزشی
با تهیه این محصولات در حوزه صنایع غذایی حرفهایتر شوید.
-
تضمین کیفیت وکنترل محیط کشت و مواد مصرفی آزمایشگاه میکروبیولوژیافزودن به سبد خرید
480,000 تومان456,000 تومان -
کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC)افزودن به سبد خرید270,000 تومان
-
مبانی، تشریح الزامات و پیاده سازی سیستم HACCPافزودن به سبد خرید
260,000 تومان247,000 تومان -
مهندسی افزودنی های مواد غذاییافزودن به سبد خرید
480,000 تومان456,000 تومان
دوره های آموزشی مهندسی صنایع غذایی
جدیدترین ویدیوهای آموزشی
چالش های مهم در طراحی استخر
در مبحث طراحی استخر، یک طراح استخر معمولا با 5 چالش بزرگ روبرو است. ما در این مقاله میخواهیم درباره این چالش ها صحبت کنیم. بگوییم این چالش ها کدام اند و چه کار باید
پس از اینکه مدرک کاشانه را گرفتم کجا مشغول کار شوم؟!
پس از دریافت مدرک کاشانه کجا مشغول به کار می شوم؟ این سوالی است که شاید خیلی از شرکت کنندگان دوره یا کسانی که قصد شرکت در دوره را دارند از خود بپرسند. در پاسخ
گام های حرفه ای: روند دستیابی به درآمد عالی-3
روش های کسب درآمد از تاسیسات مکانیکی چگونه یک مهندس مکانیک می تواند از دانش و علم خود درآمد کسب کند؟ برای پیدا کردن جواب این سوال و پیدا کردن راه حل مناسب نیاز به