مهندسی صنایع غذایی چیست؟
غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است.این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روشهای نوین تولید دارد.
جدیدترین مقالات کاشانه برای دپارتمان مهندسی صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا
سیب
سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو
سیانوری به نام غذا! (بخش1)
سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می
مایه پنیر
مایه پنیر با توسعه و گسترش تکنولوژی در صنایع شیر و تولید محصولات مختلف در این زمینه،مصرف این محصولات نیز به تدریج در سطح عموم افزایش یافته است.تا چند سال پیش چند نوع پنیر در
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش2 اضافه کردن 50 گرم بر لیتر ساکارز به عصاره حاصل می توان غلظت اسید لاکتیک و اتانول تولیدی طی عمل تخمیر را بهینه کرد،لذا با افزودن این مقدار شکر به عصاره،
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1
چای کومبوکا؛نوشیدنی شگفت انگیز-بخش1 کومبوکا نوشیدنی شگفت انگیزی است که از تخمیر چای شیرین شده با همزیستی باکتری های اسید استیک و قارچ به دست می آید.این نوشیدنی در گذشته در چین،روسیه و آلمان مصرف
جدیدترین دورههای آموزشی
با تهیه این محصولات در حوزه صنایع غذایی حرفهایتر شوید.
- مبانی، تشریح الزامات و پیاده سازی سیستم HACCPافزودن به سبد خرید
260,000 تومان247,000 تومان - مهندسی افزودنی های مواد غذاییافزودن به سبد خرید
480,000 تومان456,000 تومان - تضمین کیفیت وکنترل محیط کشت و مواد مصرفی آزمایشگاه میکروبیولوژیافزودن به سبد خرید
240,000 تومان228,000 تومان
دوره های آموزشی مهندسی صنایع غذایی
جدیدترین ویدیوهای آموزشی
برشی از کلاس آنلاین اصول طراحی تاسیسات مکانیکی
برشی از کلاس آنلاین اصول طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمانی، بیمارستانی و صنعتی در سیستم سرمایش چه در فن کویل ها و چه هواسازها خطی را طراحی میکنیم که به نام درین و یا کندانس درین
طراحی فلودیاگرام موتورخانه
طراحی فلودیاگرام موتورخانه در این ویدئو آقای مهندس واصف مدرس دوره طراحی موتورخانه و انتخاب تجهیزات چگونگی طراحی فلودیاگرام موتورخانه را توضیح می دهند. توضیحات تکمیلی درخصوص طراحی موتورخانه را می توانید در دوره آموزشی
مبانی طراحی موتورخانه – قسمت پنجم
مبانی طراحی موتورخانه – قسمت پنجم در قسمت اول در رابطه با مبانی ساده ولی کاربردی اولیه طراحی موتورخانه صحبت شد. در بخش دوم روند طراحی موتورخانه را شروع کردیم و به بررسی مشکلات