دپارتمان تاسیسات
فوریه 25, 2021
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا […]
فوریه 20, 2021
تخفیف ویژه روز مهندس در تقویم خورشیدی 5 اسفندماه به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس نامگذاری شده است. هرسال آموزشگاه کاشانه هم به مناسبت این روز و تقدیر از همراهی […]
فوریه 20, 2021
برشی از کلاس آنلاین اصول طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمانی، بیمارستانی و صنعتی در سیستم سرمایش چه در فن کویل ها و چه هواسازها خطی را طراحی میکنیم که به نام درین و یا کندانس درین […]
فوریه 17, 2021
انواع تابلو های برق اتوماسیون و صنعتی امروزه تابلوهای برق یکی از عناصر اصلی واحدهای صنعتی و مسکونی محسوب می شوند. تابلو برق عبارت است از محفظه ای معمولا بسته که تجهیزات الکترونیکی، اتوماسیون یا […]
فوریه 15, 2021
بهینه سازی در مصرف انرژی- بخش2 مقدار عایق کاری اجباری: طبق قانون،تمام ساخت و ساز هایی که در کشور انجام میشود باید مطابق مقررات ملی ساختمان باشد که در سال 1370 به تصویب رسیده است. […]
فوریه 13, 2021
بهینه سازی در مصرف انرژی(بخش1) عایق کاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داستن آن در فصل تابستان دارد.به کمک عایقکاری می توان یک خانه را در […]
فوریه 8, 2021
کنترل سطح روغن کمپرسورها کنترل سطح روغن کمپرسورها در حین کارِ کمپرسورهای سیستمهای تبرید و تهویه مطبوع، سطح روغن آنها افزایش یابد. علاوه بر وضعیت مکانیکی کلی خود کمپرسور،مقدار روغنی که پمپ می شود به […]
فوریه 4, 2021
سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو […]
ژانویه 31, 2021
مقایسه استفاده از الکتروموتورها بجای توربین های گازی در جهان امروز، تحولات بنیادی شگرفی را ما در روند توسعه صنعتی شاهد هستیم. در همین راستا اجرای پروژههای استفاده از الکتروموتورها بجای توربینهای گازی را هم […]
ژانویه 28, 2021
سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می […]
دپارتمان نفت،گاز و پتروشیمی
فوریه 25, 2021
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا […]
فوریه 20, 2021
تخفیف ویژه روز مهندس در تقویم خورشیدی 5 اسفندماه به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس نامگذاری شده است. هرسال آموزشگاه کاشانه هم به مناسبت این روز و تقدیر از همراهی […]
فوریه 20, 2021
برشی از کلاس آنلاین اصول طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمانی، بیمارستانی و صنعتی در سیستم سرمایش چه در فن کویل ها و چه هواسازها خطی را طراحی میکنیم که به نام درین و یا کندانس درین […]
فوریه 17, 2021
انواع تابلو های برق اتوماسیون و صنعتی امروزه تابلوهای برق یکی از عناصر اصلی واحدهای صنعتی و مسکونی محسوب می شوند. تابلو برق عبارت است از محفظه ای معمولا بسته که تجهیزات الکترونیکی، اتوماسیون یا […]
فوریه 15, 2021
بهینه سازی در مصرف انرژی- بخش2 مقدار عایق کاری اجباری: طبق قانون،تمام ساخت و ساز هایی که در کشور انجام میشود باید مطابق مقررات ملی ساختمان باشد که در سال 1370 به تصویب رسیده است. […]
فوریه 13, 2021
بهینه سازی در مصرف انرژی(بخش1) عایق کاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داستن آن در فصل تابستان دارد.به کمک عایقکاری می توان یک خانه را در […]
فوریه 8, 2021
کنترل سطح روغن کمپرسورها کنترل سطح روغن کمپرسورها در حین کارِ کمپرسورهای سیستمهای تبرید و تهویه مطبوع، سطح روغن آنها افزایش یابد. علاوه بر وضعیت مکانیکی کلی خود کمپرسور،مقدار روغنی که پمپ می شود به […]
فوریه 4, 2021
سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو […]
ژانویه 31, 2021
مقایسه استفاده از الکتروموتورها بجای توربین های گازی در جهان امروز، تحولات بنیادی شگرفی را ما در روند توسعه صنعتی شاهد هستیم. در همین راستا اجرای پروژههای استفاده از الکتروموتورها بجای توربینهای گازی را هم […]
ژانویه 28, 2021
سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می […]
دپارتمان صنایع غذایی
فوریه 25, 2021
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی ایزومالت (Isomalt)یک شیرین کننده بدون قند با طعم عالی است. محصولاتی که با ایزومالت ساخته می شوند دارای ترکیب و ظاهر محصولاتی هستند که با قند ساخته شده اند. مزایا […]
فوریه 20, 2021
تخفیف ویژه روز مهندس در تقویم خورشیدی 5 اسفندماه به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس نامگذاری شده است. هرسال آموزشگاه کاشانه هم به مناسبت این روز و تقدیر از همراهی […]
فوریه 20, 2021
برشی از کلاس آنلاین اصول طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمانی، بیمارستانی و صنعتی در سیستم سرمایش چه در فن کویل ها و چه هواسازها خطی را طراحی میکنیم که به نام درین و یا کندانس درین […]
فوریه 17, 2021
انواع تابلو های برق اتوماسیون و صنعتی امروزه تابلوهای برق یکی از عناصر اصلی واحدهای صنعتی و مسکونی محسوب می شوند. تابلو برق عبارت است از محفظه ای معمولا بسته که تجهیزات الکترونیکی، اتوماسیون یا […]
فوریه 15, 2021
بهینه سازی در مصرف انرژی- بخش2 مقدار عایق کاری اجباری: طبق قانون،تمام ساخت و ساز هایی که در کشور انجام میشود باید مطابق مقررات ملی ساختمان باشد که در سال 1370 به تصویب رسیده است. […]
فوریه 13, 2021
بهینه سازی در مصرف انرژی(بخش1) عایق کاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داستن آن در فصل تابستان دارد.به کمک عایقکاری می توان یک خانه را در […]
فوریه 8, 2021
کنترل سطح روغن کمپرسورها کنترل سطح روغن کمپرسورها در حین کارِ کمپرسورهای سیستمهای تبرید و تهویه مطبوع، سطح روغن آنها افزایش یابد. علاوه بر وضعیت مکانیکی کلی خود کمپرسور،مقدار روغنی که پمپ می شود به […]
فوریه 4, 2021
سیب هدف از نگهداری سیب در انبار کنترل شده، پایین آوردن تنفس و سنتز اتیلن و کنترل اختلالات فیزیولوژیک است که در نهایت باعث طولانی کردن عمر نگهداری سیب و حفظ کیفیت آن به نحو […]
ژانویه 31, 2021
مقایسه استفاده از الکتروموتورها بجای توربین های گازی در جهان امروز، تحولات بنیادی شگرفی را ما در روند توسعه صنعتی شاهد هستیم. در همین راستا اجرای پروژههای استفاده از الکتروموتورها بجای توربینهای گازی را هم […]
ژانویه 28, 2021
سیانوری به نام غذا! (بخش1) در این مطلب به اصلی ترین عوامل مسمومیت غذایی و غذاهایی که می توانند با نگهداری یا آماده سازی نادرست زمینه ساز مسمومیت غذایی شوند،می پردازیم.نمونه اشتباه هایی ک می […]