دانلودهای ویژه اعضاء

دپارتمان تاسیسات

اسفند ۲۷, ۱۳۹۷

امتحان طراحی تخصصی تاسیسات بیمارستان

به اطلاع دانشپذیران عزیز میرسانیم: امتحان دوره طراحی تخصصی تاسیسات بیمارستان مورخ ۲۰فروردین۹۸ می باشد.     حرفه ای باش!  
اسفند ۲۶, ۱۳۹۷

فسفاتیدیل کولین (لسیتین)

ماخذ: ماهنامه صنعت غذا – آبان ۹۷ تهیه و تنظیم: بهناز دهری …………………………………………………………… لسیتین (E322) برگرفته از لغت یونانی لکیتوس به معنی زرده تخم‌مرغ است و علت این نام‌گذاری وجود مقدار زیاد لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم‌مرغ بوده است. لسیتین صنعتی که عمدتاً اصلاح شده است، دارای مقادیری از فسوگلیسیریدها (شامل لسیتین، سفالین، فسفاتیدیل اینوزیتول) […]
اسفند ۲۰, ۱۳۹۷

مدل سازی آتش و دود در اتاق خواب هتل

ماخذ: ماهنامه تهویه و تبرید – شماره ۱ – خرداد ۱۳۸۳ …………………………………………………………… اشاره: مدل سازی دقیق محاسبه حرکات دود حین آتش سوزی، مزایای مهمی برای مهندسان ساختمان دارد. مدلی که بتواند اثرات عمومی آتش و دود را روی محیط پیش بینی کند موضوع این مقاله است. هدف این است که اثرات آتش روی جریان هوای اتاق، توزیع دما و عوامل ایمنی مثل گازهای Co و Co2 […]
اسفند ۱۹, ۱۳۹۷
نقشه کشی3بعدی تاسیسات با نرم افزار

مبانی، مستندسازی و تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس ISO 22000:2018

مبانی، مستندسازی و تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس ISO 22000:2018 کارگاه آموزشی «مبانی، مستند سازی و تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد ISO 22000:2018» در یک نگاه مدت دوره: ۲۴ ساعت تاریخ شروع:  ۲۹ فروردین ماه ۹۸ (درحال ثبت نام) روزهای برگزاری: پنج شنبه ها زمان برگزاری: ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰     خانواده استانداردهای بین المللی ISO 22000، به بحث […]
اسفند ۱۴, ۱۳۹۷

تحویل مدارک آکادمی کاشانه تا پایان سال

به اطلاع کلیه دانشپذیران آکادمی کاشانه می‌رسانیم: تا پایان سال۹۷ جهت دریافت مدارک خود اقدام کنید.  چون بعد از تاریخ مذکور دریافت مدرک برای شما هزینه خواهد داشت. پس از صدور گواهینامه بعداز اتمام دوره نیز آکادمی فقط تا ۳ ماه آن را در بایگانی خود نگه خواهد داشت. درصورت عدم مراجعه، موسسه هیچگونه مسئولیتی در قبال نگهداری آن ندارد و درخواست مجدد مشمول هزینه خواهد […]
اسفند ۱۳, ۱۳۹۷

HVAC و تاسیسات داروسازی

ماخذ: ماهنامه اشری – می ۲۰۱۷ ترجمه: مهندس فرخ میرحیدری …………………………………………………………… پیچیدگی‌های صنعت مراقبت‌های درمانی همیشه از جنبه طراحی ساختمان چالش‌برانگیز بوده است؛ و این برای طراحی تاسیسات داروسازی نیز صادق است. واحدهای داروسازی نواحی هستند که به داروسازها اجازه ترکیب و تولید داروهایی با شکل‌ها، دوزها و نقاط قوت سفارشی و ویژه که در داروخانه موجود نیستند را می‌دهد. همانطور که داروهای سفارشی بیشتر مورد […]
اسفند ۵, ۱۳۹۷

سیستم اطفاء حریق سیلابی

ماخذ: ماهنامه مهندسی ایمنی – شماره ۱۷ – خرداد ۱۳۹۷ ترجمه: مهندس داریوش فرجی …………………………………………………………… در این مقاله مطالبی درخصوص سیستم اطفاء حریق سیلابی طبق کدهای معتبر جهانی ارائه می‌شود که در کشورمان نسبت به سیستم متعارف اسپرینکلر بسیار کمتر پرداخته شده است. به‌طورکلی انواع سیستم شبکه اسپرینکلر را می‌توان به ۵ گروه تقسیم کرد: ۱- سیستم تر (Wet) ۲- سیستم خشک (Dry) ۳- سیستم ترکیبی […]
اسفند ۱, ۱۳۹۷

هدیه ویژه روز مهندس تا عید نوروز

حرفه‌ای باش !
بهمن ۳۰, ۱۳۹۷
Emulsifiers and cakes

کیک ها و امولسیفایرها – بخش دوم

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… نمک: حضور نمک در فرمول کیک: درجه کاراملیزاسیون کیک را پایین می‌آورد. موجب تعدیل شیرینی کیک می‌شود. طعم‌دهنده‌ها: از طعم‌دهنده‌های مجاز مورد استفاده در فرمول کیک می‌توان به اسانس‌های پودری مثل وانیل و اسانس‌های مایع مثل پرتقال، لیمو و غیره اشاره نمود. در مواردی که از چند نوع طعم‌دهنده استفاده می‌شود لازم است ابتدا به‌خوبی مخلوط […]
بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

کیک ها و امولسیفایرها – بخش اول

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… مقدمه کیک‌ها جزء شیرینی‌ها است که خاستگاه اروپایی دارد اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته است اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگی شیرین بودن سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند یک نوع شیرینی است از میانه سده هیجدهم به وجود آمده است. […]

دپارتمان نفت،گاز و پتروشیمی

اسفند ۲۷, ۱۳۹۷

امتحان طراحی تخصصی تاسیسات بیمارستان

به اطلاع دانشپذیران عزیز میرسانیم: امتحان دوره طراحی تخصصی تاسیسات بیمارستان مورخ ۲۰فروردین۹۸ می باشد.     حرفه ای باش!  
اسفند ۲۶, ۱۳۹۷

فسفاتیدیل کولین (لسیتین)

ماخذ: ماهنامه صنعت غذا – آبان ۹۷ تهیه و تنظیم: بهناز دهری …………………………………………………………… لسیتین (E322) برگرفته از لغت یونانی لکیتوس به معنی زرده تخم‌مرغ است و علت این نام‌گذاری وجود مقدار زیاد لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم‌مرغ بوده است. لسیتین صنعتی که عمدتاً اصلاح شده است، دارای مقادیری از فسوگلیسیریدها (شامل لسیتین، سفالین، فسفاتیدیل اینوزیتول) […]
اسفند ۲۰, ۱۳۹۷

مدل سازی آتش و دود در اتاق خواب هتل

ماخذ: ماهنامه تهویه و تبرید – شماره ۱ – خرداد ۱۳۸۳ …………………………………………………………… اشاره: مدل سازی دقیق محاسبه حرکات دود حین آتش سوزی، مزایای مهمی برای مهندسان ساختمان دارد. مدلی که بتواند اثرات عمومی آتش و دود را روی محیط پیش بینی کند موضوع این مقاله است. هدف این است که اثرات آتش روی جریان هوای اتاق، توزیع دما و عوامل ایمنی مثل گازهای Co و Co2 […]
اسفند ۱۹, ۱۳۹۷
نقشه کشی3بعدی تاسیسات با نرم افزار

مبانی، مستندسازی و تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس ISO 22000:2018

مبانی، مستندسازی و تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس ISO 22000:2018 کارگاه آموزشی «مبانی، مستند سازی و تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد ISO 22000:2018» در یک نگاه مدت دوره: ۲۴ ساعت تاریخ شروع:  ۲۹ فروردین ماه ۹۸ (درحال ثبت نام) روزهای برگزاری: پنج شنبه ها زمان برگزاری: ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰     خانواده استانداردهای بین المللی ISO 22000، به بحث […]
اسفند ۱۴, ۱۳۹۷

تحویل مدارک آکادمی کاشانه تا پایان سال

به اطلاع کلیه دانشپذیران آکادمی کاشانه می‌رسانیم: تا پایان سال۹۷ جهت دریافت مدارک خود اقدام کنید.  چون بعد از تاریخ مذکور دریافت مدرک برای شما هزینه خواهد داشت. پس از صدور گواهینامه بعداز اتمام دوره نیز آکادمی فقط تا ۳ ماه آن را در بایگانی خود نگه خواهد داشت. درصورت عدم مراجعه، موسسه هیچگونه مسئولیتی در قبال نگهداری آن ندارد و درخواست مجدد مشمول هزینه خواهد […]
اسفند ۱۳, ۱۳۹۷

HVAC و تاسیسات داروسازی

ماخذ: ماهنامه اشری – می ۲۰۱۷ ترجمه: مهندس فرخ میرحیدری …………………………………………………………… پیچیدگی‌های صنعت مراقبت‌های درمانی همیشه از جنبه طراحی ساختمان چالش‌برانگیز بوده است؛ و این برای طراحی تاسیسات داروسازی نیز صادق است. واحدهای داروسازی نواحی هستند که به داروسازها اجازه ترکیب و تولید داروهایی با شکل‌ها، دوزها و نقاط قوت سفارشی و ویژه که در داروخانه موجود نیستند را می‌دهد. همانطور که داروهای سفارشی بیشتر مورد […]
اسفند ۵, ۱۳۹۷

سیستم اطفاء حریق سیلابی

ماخذ: ماهنامه مهندسی ایمنی – شماره ۱۷ – خرداد ۱۳۹۷ ترجمه: مهندس داریوش فرجی …………………………………………………………… در این مقاله مطالبی درخصوص سیستم اطفاء حریق سیلابی طبق کدهای معتبر جهانی ارائه می‌شود که در کشورمان نسبت به سیستم متعارف اسپرینکلر بسیار کمتر پرداخته شده است. به‌طورکلی انواع سیستم شبکه اسپرینکلر را می‌توان به ۵ گروه تقسیم کرد: ۱- سیستم تر (Wet) ۲- سیستم خشک (Dry) ۳- سیستم ترکیبی […]
اسفند ۱, ۱۳۹۷

هدیه ویژه روز مهندس تا عید نوروز

حرفه‌ای باش !
بهمن ۳۰, ۱۳۹۷
Emulsifiers and cakes

کیک ها و امولسیفایرها – بخش دوم

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… نمک: حضور نمک در فرمول کیک: درجه کاراملیزاسیون کیک را پایین می‌آورد. موجب تعدیل شیرینی کیک می‌شود. طعم‌دهنده‌ها: از طعم‌دهنده‌های مجاز مورد استفاده در فرمول کیک می‌توان به اسانس‌های پودری مثل وانیل و اسانس‌های مایع مثل پرتقال، لیمو و غیره اشاره نمود. در مواردی که از چند نوع طعم‌دهنده استفاده می‌شود لازم است ابتدا به‌خوبی مخلوط […]
بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

کیک ها و امولسیفایرها – بخش اول

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… مقدمه کیک‌ها جزء شیرینی‌ها است که خاستگاه اروپایی دارد اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته است اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگی شیرین بودن سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند یک نوع شیرینی است از میانه سده هیجدهم به وجود آمده است. […]

دپارتمان صنایع غذایی

اسفند ۲۷, ۱۳۹۷

امتحان طراحی تخصصی تاسیسات بیمارستان

به اطلاع دانشپذیران عزیز میرسانیم: امتحان دوره طراحی تخصصی تاسیسات بیمارستان مورخ ۲۰فروردین۹۸ می باشد.     حرفه ای باش!  
اسفند ۲۶, ۱۳۹۷

فسفاتیدیل کولین (لسیتین)

ماخذ: ماهنامه صنعت غذا – آبان ۹۷ تهیه و تنظیم: بهناز دهری …………………………………………………………… لسیتین (E322) برگرفته از لغت یونانی لکیتوس به معنی زرده تخم‌مرغ است و علت این نام‌گذاری وجود مقدار زیاد لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم‌مرغ بوده است. لسیتین صنعتی که عمدتاً اصلاح شده است، دارای مقادیری از فسوگلیسیریدها (شامل لسیتین، سفالین، فسفاتیدیل اینوزیتول) […]
اسفند ۲۰, ۱۳۹۷

مدل سازی آتش و دود در اتاق خواب هتل

ماخذ: ماهنامه تهویه و تبرید – شماره ۱ – خرداد ۱۳۸۳ …………………………………………………………… اشاره: مدل سازی دقیق محاسبه حرکات دود حین آتش سوزی، مزایای مهمی برای مهندسان ساختمان دارد. مدلی که بتواند اثرات عمومی آتش و دود را روی محیط پیش بینی کند موضوع این مقاله است. هدف این است که اثرات آتش روی جریان هوای اتاق، توزیع دما و عوامل ایمنی مثل گازهای Co و Co2 […]
اسفند ۱۹, ۱۳۹۷
نقشه کشی3بعدی تاسیسات با نرم افزار

مبانی، مستندسازی و تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس ISO 22000:2018

مبانی، مستندسازی و تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس ISO 22000:2018 کارگاه آموزشی «مبانی، مستند سازی و تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد ISO 22000:2018» در یک نگاه مدت دوره: ۲۴ ساعت تاریخ شروع:  ۲۹ فروردین ماه ۹۸ (درحال ثبت نام) روزهای برگزاری: پنج شنبه ها زمان برگزاری: ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰     خانواده استانداردهای بین المللی ISO 22000، به بحث […]
اسفند ۱۴, ۱۳۹۷

تحویل مدارک آکادمی کاشانه تا پایان سال

به اطلاع کلیه دانشپذیران آکادمی کاشانه می‌رسانیم: تا پایان سال۹۷ جهت دریافت مدارک خود اقدام کنید.  چون بعد از تاریخ مذکور دریافت مدرک برای شما هزینه خواهد داشت. پس از صدور گواهینامه بعداز اتمام دوره نیز آکادمی فقط تا ۳ ماه آن را در بایگانی خود نگه خواهد داشت. درصورت عدم مراجعه، موسسه هیچگونه مسئولیتی در قبال نگهداری آن ندارد و درخواست مجدد مشمول هزینه خواهد […]
اسفند ۱۳, ۱۳۹۷

HVAC و تاسیسات داروسازی

ماخذ: ماهنامه اشری – می ۲۰۱۷ ترجمه: مهندس فرخ میرحیدری …………………………………………………………… پیچیدگی‌های صنعت مراقبت‌های درمانی همیشه از جنبه طراحی ساختمان چالش‌برانگیز بوده است؛ و این برای طراحی تاسیسات داروسازی نیز صادق است. واحدهای داروسازی نواحی هستند که به داروسازها اجازه ترکیب و تولید داروهایی با شکل‌ها، دوزها و نقاط قوت سفارشی و ویژه که در داروخانه موجود نیستند را می‌دهد. همانطور که داروهای سفارشی بیشتر مورد […]
اسفند ۵, ۱۳۹۷

سیستم اطفاء حریق سیلابی

ماخذ: ماهنامه مهندسی ایمنی – شماره ۱۷ – خرداد ۱۳۹۷ ترجمه: مهندس داریوش فرجی …………………………………………………………… در این مقاله مطالبی درخصوص سیستم اطفاء حریق سیلابی طبق کدهای معتبر جهانی ارائه می‌شود که در کشورمان نسبت به سیستم متعارف اسپرینکلر بسیار کمتر پرداخته شده است. به‌طورکلی انواع سیستم شبکه اسپرینکلر را می‌توان به ۵ گروه تقسیم کرد: ۱- سیستم تر (Wet) ۲- سیستم خشک (Dry) ۳- سیستم ترکیبی […]
اسفند ۱, ۱۳۹۷

هدیه ویژه روز مهندس تا عید نوروز

حرفه‌ای باش !
بهمن ۳۰, ۱۳۹۷
Emulsifiers and cakes

کیک ها و امولسیفایرها – بخش دوم

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… نمک: حضور نمک در فرمول کیک: درجه کاراملیزاسیون کیک را پایین می‌آورد. موجب تعدیل شیرینی کیک می‌شود. طعم‌دهنده‌ها: از طعم‌دهنده‌های مجاز مورد استفاده در فرمول کیک می‌توان به اسانس‌های پودری مثل وانیل و اسانس‌های مایع مثل پرتقال، لیمو و غیره اشاره نمود. در مواردی که از چند نوع طعم‌دهنده استفاده می‌شود لازم است ابتدا به‌خوبی مخلوط […]
بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

کیک ها و امولسیفایرها – بخش اول

ماخذ: نشریه خوشه – شماره ۳۸۹ – شهریور ۱۳۹۳ …………………………………………………………… مقدمه کیک‌ها جزء شیرینی‌ها است که خاستگاه اروپایی دارد اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته است اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگی شیرین بودن سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند یک نوع شیرینی است از میانه سده هیجدهم به وجود آمده است. […]
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...