دپارتمان تاسیسات

نوامبر 20, 2018
آموزش نرم افزار کریر

آموزش آنلاین نرم افزار کریر

آموزش آنلاین نرم افزار کریر line medium right در یک نگاه دوره آنلاین محاسبه بارهای حرارتی و برودتی با نرم‌افزار کریر مخاطب: مهندسان مشاور و طراح تاسیسات مکانیکی مدت دوره: 24 ساعت زمان شروع دوره […]
ژانویه 30, 2017

طراحی سیستم های اعلام و اطفاء حریق

اگر بتوانید اطلاعات خود را در زمینه سیستم‌های اعلام و اطفاء حریق افزایش دهید وارد دنیایی حرفه‌ای می‌شوید که ماورای همه رشته‌هاست. شما کارشناس سیستم‌های مبارزه با حریق می‌شوید که در صنعت نفت، صنعت ساختمان […]
سپتامبر 13, 2020
آتش و آتش نشانی

آتش و آتش‌نشانی

آتش و آتش‌نشانی مواد محترقه و حریق‌های ناشی از آن‌ها به ۴ گروه تقسیم می‌شوند (استاندارد NFPA). این دسته‌بندی علاوه بر آنکه وضعیت ماده محترقه را سریعاً روشن می‌کند، باعث سهولت در انتخاب نوع خاموش‌کننده […]
سپتامبر 10, 2020
تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه […]
سپتامبر 8, 2020

حفاظت شده: لینک کلاس سیستم های تبرید حرفه ای-B

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
سپتامبر 8, 2020

حفاظت شده: کلاس سیستم های برودت حرفه ای-C

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
سپتامبر 6, 2020

تست فرم تماس

سپتامبر 3, 2020
پاستیل های خوراکی

پاستیل زیر ذره بین

پاستیل زیر ذره بین پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه […]
آگوست 27, 2020
تاریخچه شکلات

تلخ و شیرین-بخش1

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و […]
آگوست 26, 2020

حفاظت شده: آزمون کلاس خوردگی و رسوب در تاسیسات

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
آگوست 25, 2020
چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش2

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم بروماید-بخش دوم

  لیتیوم بروماید.دماسنج مقاومتی دارای پوشش پلاتین در سه نقطه آزمایش شده و با دماسنج مقاومتی پلاتین استاندارد مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از کالیبراسیون، خطای دما را درجه‌ی کلوین در محدوده دمایی […]
آگوست 20, 2020

حفاظت شده: آزمون اصول طراحی تاسیسات مکانیکی صنعتی، ساختمانی و بیمارستانی

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.

دپارتمان نفت،گاز و پتروشیمی

نوامبر 20, 2018
آموزش نرم افزار کریر

آموزش آنلاین نرم افزار کریر

آموزش آنلاین نرم افزار کریر line medium right در یک نگاه دوره آنلاین محاسبه بارهای حرارتی و برودتی با نرم‌افزار کریر مخاطب: مهندسان مشاور و طراح تاسیسات مکانیکی مدت دوره: 24 ساعت زمان شروع دوره […]
ژانویه 30, 2017

طراحی سیستم های اعلام و اطفاء حریق

اگر بتوانید اطلاعات خود را در زمینه سیستم‌های اعلام و اطفاء حریق افزایش دهید وارد دنیایی حرفه‌ای می‌شوید که ماورای همه رشته‌هاست. شما کارشناس سیستم‌های مبارزه با حریق می‌شوید که در صنعت نفت، صنعت ساختمان […]
سپتامبر 13, 2020
آتش و آتش نشانی

آتش و آتش‌نشانی

آتش و آتش‌نشانی مواد محترقه و حریق‌های ناشی از آن‌ها به ۴ گروه تقسیم می‌شوند (استاندارد NFPA). این دسته‌بندی علاوه بر آنکه وضعیت ماده محترقه را سریعاً روشن می‌کند، باعث سهولت در انتخاب نوع خاموش‌کننده […]
سپتامبر 10, 2020
تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه […]
سپتامبر 8, 2020

حفاظت شده: لینک کلاس سیستم های تبرید حرفه ای-B

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
سپتامبر 8, 2020

حفاظت شده: کلاس سیستم های برودت حرفه ای-C

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
سپتامبر 6, 2020

تست فرم تماس

سپتامبر 3, 2020
پاستیل های خوراکی

پاستیل زیر ذره بین

پاستیل زیر ذره بین پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه […]
آگوست 27, 2020
تاریخچه شکلات

تلخ و شیرین-بخش1

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و […]
آگوست 26, 2020

حفاظت شده: آزمون کلاس خوردگی و رسوب در تاسیسات

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
آگوست 25, 2020
چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش2

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم بروماید-بخش دوم

  لیتیوم بروماید.دماسنج مقاومتی دارای پوشش پلاتین در سه نقطه آزمایش شده و با دماسنج مقاومتی پلاتین استاندارد مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از کالیبراسیون، خطای دما را درجه‌ی کلوین در محدوده دمایی […]
آگوست 20, 2020

حفاظت شده: آزمون اصول طراحی تاسیسات مکانیکی صنعتی، ساختمانی و بیمارستانی

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.

دپارتمان صنایع غذایی

نوامبر 20, 2018
آموزش نرم افزار کریر

آموزش آنلاین نرم افزار کریر

آموزش آنلاین نرم افزار کریر line medium right در یک نگاه دوره آنلاین محاسبه بارهای حرارتی و برودتی با نرم‌افزار کریر مخاطب: مهندسان مشاور و طراح تاسیسات مکانیکی مدت دوره: 24 ساعت زمان شروع دوره […]
ژانویه 30, 2017

طراحی سیستم های اعلام و اطفاء حریق

اگر بتوانید اطلاعات خود را در زمینه سیستم‌های اعلام و اطفاء حریق افزایش دهید وارد دنیایی حرفه‌ای می‌شوید که ماورای همه رشته‌هاست. شما کارشناس سیستم‌های مبارزه با حریق می‌شوید که در صنعت نفت، صنعت ساختمان […]
سپتامبر 13, 2020
آتش و آتش نشانی

آتش و آتش‌نشانی

آتش و آتش‌نشانی مواد محترقه و حریق‌های ناشی از آن‌ها به ۴ گروه تقسیم می‌شوند (استاندارد NFPA). این دسته‌بندی علاوه بر آنکه وضعیت ماده محترقه را سریعاً روشن می‌کند، باعث سهولت در انتخاب نوع خاموش‌کننده […]
سپتامبر 10, 2020
تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2

شکلات های تلخ و شیرین-بخش2 شکلات در درجه حرارت بین 40 و 45 درجه سانتی گراد به بهترین نحو ذوب می شود.هرگز شکلات را در برابر منبع مستقیم حرارت قرار ندهید.ترجیحا بهتر است از محفظه […]
سپتامبر 8, 2020

حفاظت شده: لینک کلاس سیستم های تبرید حرفه ای-B

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
سپتامبر 8, 2020

حفاظت شده: کلاس سیستم های برودت حرفه ای-C

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
سپتامبر 6, 2020

تست فرم تماس

سپتامبر 3, 2020
پاستیل های خوراکی

پاستیل زیر ذره بین

پاستیل زیر ذره بین پاستیل ها نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی هستند که بیشتر به شکل خرس های کوچک رنگارنگ،کرم،قورباغه،همبرگر کوچک،توت فرنگی،آلبالو،بطری نوشابه،سیب،پرتقال و … شکل های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه […]
آگوست 27, 2020
تاریخچه شکلات

تلخ و شیرین-بخش1

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و […]
آگوست 26, 2020

حفاظت شده: آزمون کلاس خوردگی و رسوب در تاسیسات

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
آگوست 25, 2020
چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم برماید-بخش2

چگالی و دمای متبلور شدن محلول آبی لیتیوم بروماید-بخش دوم

  لیتیوم بروماید.دماسنج مقاومتی دارای پوشش پلاتین در سه نقطه آزمایش شده و با دماسنج مقاومتی پلاتین استاندارد مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از کالیبراسیون، خطای دما را درجه‌ی کلوین در محدوده دمایی […]
آگوست 20, 2020

حفاظت شده: آزمون اصول طراحی تاسیسات مکانیکی صنعتی، ساختمانی و بیمارستانی

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده است.
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...
ثبت نام
close-link