برنامه جدید سازمان غذا و داروی آمریکا برای سبزیجات برگی
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در واکنش به شیوع اشیرشیاکلی و سایر موارد آلودگی برای ایمنی سبزیجات برگی، برنامه خاصی در نظر دارند.
سازمان در 5 مارس برنامه ای را اعلام کرد که شامل یک سری اقدامات در زنجیره تولید، از کشاورزان تا فروشندگان می شود و در برگیرنده کنترل، آموزش و جمع آوری اطلاعات بهتر می باشد. هدف برنامه، مبارزه خاص با STEC یا E.coli تولیدکننده سم شیگا، رده ای از موجودات که بیش از همه مسئول حوادث جدی غذایی در مورد سبزیجات برگی هستند، می باشد.
در حالی که میلیون ها وعده غذایی از سبزیجات برگی روزانه با اطمینان کامل و ایمنی صحیح مصرف می شوند، اما این غذاها اغلب در شیوع بیماری های غذایی نقش زیادی دارند.
کاهش قرار گرفتن در معرض بیماری زاها مخصوصاً برای غذاهایی مانند سبزیجات برگی که اغلب خام مصرف می شوند، مهم است. در سال های 2018 و 2019، کاهو، موضوع تماس های اورژانسی زیادی بوده است.
FDA منطقه یومای آریز را در نظر گرفته که یک منطقه پرورش کاهو است و شیوع آلودگی به دلیل اب آبیاری آلوده با کود گاوی گزارش شده است. حضور گله های گاو نزدیک زمین های کاهو به عنوان مشکل مداوم مطرح شده است. گزارش FDA می گوید سازمان به دنبال وضع قانونی برای آب کشاورزی مورد استفاده برای محصولات است. همچنین این سازمان با مراجع ذی صلاح محلی و کشاورزان برای «درک بهتر اکولوژی بیماری زاهای انسانی در منطقه یوما» همکاری خواهد کرد.
سایر اقدامات این سازمان شامل موارد زیر می شود:
-
اولویت بندی بازرسی ها در مزارع و … و ارایه کمک های فنی به کشاورزان و متخصصان صنایع غذایی
-
تشویق استاندارد های بازرسی و توانایی های پی گیری در میان خریداران سبزیجات
-
ایجاد «مجموعه ای از داده ها» حاوی اطلاعات پی گیری، ممیزی ها و نتایج تست میکروبیولوژی و سایر داده ها که می توانند توسط فعالان این حوزه در زنجیره تولید مورد بررسی قرار گیرند.
برای دانلود مقاله کلیک کنید.