تعمیر مشعل
مشعل وسیله ای است که با فراهم کردن شرایطی کنترل شده امکان تبدیل انرژی سوخت را به انرژی گرمایی به صورت مداوم و ایمن فراهم می کند.
طرز کار مشعل بدین شکل میباشد که با پاشش سوخت (گاز، گازوییل، مازوت) از طریق ورودی و ایجاد جرقه حرارت مورد نیاز را به صورت شعله به داخل کوره هدایت میکند.
در مشعل و دیگ تعدادی کنترلکننده وجود دارد که میزان و زمان هر کدام از فرایندهای مشعل را کنترل میکنند. برای مثال ترموستات دیگ و کنترل دود که گاهی به جای آن از سلول فتوالکتریک استفاده میشود به طور خودکار باعث کار کردن و از کار افتادن مشعل میشود.
مشعل (BURNER) وسیله ای است که با استفاده از سوخت گاز، گازوئیل، مازوت و یا سایر سوخت ها انرژی گرمایشی را با استفاده از شعله مستقیم ایجاد می کند. مشعل ها بر اساس سوخت مصرفی و ظرفیت گرمایشی و نوع مصرف انتخاب می شوند و عمدتا جهت گرمایش سیستم هایی مانند دیگ بخار و دیگهای فولادی و چدنی (گرم کردن مایعات ناقل حرارت) استفاده می شوند. در دیگ ها ظرفیت مشعل با توجه به ظرفیت محاسبه شده در دیگ انتخاب می شوند و این دو عدد رابطه مستقیم دارند. (کیلو کاری – کیلو وات) طرز کار مشعل بدین شکل می باشد که سوخت از طریق نازل به محفظه احتراق رفته و ایجاد جرقه، حرارت مورد نیاز را به صورت شعله به داخل کوره هدایت می کند.
قطعات مشعل شامل فیلتر سوخت (گازسوز)، شیر برقی، پرشر سوئیچ گازی، پرشر سوئیچ هوا، فن و الکترو موتور، سیستم جرقه زنی، یون کنترل شعله مشعل، رله کنترل و دمپر تنظیم هوا می باشد. مشعل ها با استفاده از ظرفیت و نوع سوخت انتخاب می شوند. همچنین قطعات مصرفی در بخش های مختلف مشعل های با برند مختلف، متفاوت می باشد. اطلاعات فنی دیگر را می توانید از جدول مشخصات فنی محصولات در یافت کنید.همچنین برند های مختلف تکنولوژی های اختصاصی خود را در مدل های روز به بازار عرضه می کنند که مقایسه این ویژگی ها در انتخاب شما می تواند تاثیر گذار باشد.
انواع مشعل از نظر سوخت مصرفی
- مشعل های گازسوز
- مشعل های گازوئیل سوز
- مشعل های دوگانه سوز
سازندگان مشعل قدرت حرارتی هر مشعل را در جدولهایی ارائه میدهند. این اعداد شامل حداقل و حداکثر قدرت حرارتی یک مشعل است. از آنجایی که قدرت حرارتی مشعل در فشار اتسمفر (سطح دریای آزاد) به حداکثر خود میرسد برای انتخاب مشعل مناسب میبایست به ازاء هر هزار متر ارتفاع از سطح دریا ۱۳٪ به قدرت مشعل انتخابی افزود؛ بنابراین در شهرهایی که از سطح دریا ارتفاع زیادی دارند به مشعلهای بزرگتری نسبت به شهرهای پست احتیاج است.
تعمیر مشعل
مدت دوره : 24 ساعت
روزهای برگزاری : چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه
تاریخ برگزاری دوره : 27، 28 و 29 آذرماه ۱۳۹8
زمان دوره : 09:00 الی 17:۰۰ (همراه با پذیرایی و ناهار)
چه مباحثی تدریس می شوند؟
1. اصول اساسی علم احتراق
2. آنالیز احتراق
3. روش های انتقال حرارت
4. بررسی سیالاتی جریان سیال
5. اوریفیس مشعل
6. تجهیزات مشعل های حرارتی
7. طرح و روش کار مشعل
8. کنترل احتراق
9. سیستم های احتراق
10. کنترل آلاینده ها
11. بهینه سازی حرارت و سیستم انتقال حرارت
12. مسایل مشعل
13. بررسي مشعل هاي موجود و تعمير و نگهداري و PM
14. عیب یابی انواع مشعل هاو راه کارهای رفع آن
15. پروژه هاي كلاسي: شناخت موداهاي محل كار و ارائه راهكار جهت رفع آن
مدرس دوره:
آقای مهندس خلخالی
همانطور که همواره از اصول انتخاب اساتید کاشانه توانایی آنها در برقراری ارتباط مستقیم بین دانش تئوری و تجربه عملی برای دانش پذیران در طول دوره، می باشد این بار هم از مدرسی استفاده می شود که تجربه بسیار خوبی هم در بحث انتقال تئوریک مطالب دارند و هم هر یک سابقه طولانی در بخش طراحی و اجرا دارند.
برخی از سوابق آموزشی و پژوهشی
- تاليف کتاب انتقال حرارت
- تدريس دوره های موتورخانه هاى گرمايشى و سرمايشى، مبدل هاى حرارتى، سيستم هاى هواساز، سيستمهاى پمپاژ و سوخت احتراق و مشعل
- تدريس دوره سوخت احتراق و مشعل
- تدريس دوره های کوره هاى پخت رنگ و هواسازها و بالانس کابين ها
- طراحي و اجراي پروژه سلول ایران خودرو
در این دوره چه به دست می آورید؟
جزوه چاپی حاوی مطالب مفید آموزشی تقدیم حضورتان می شود
نگران نباشید، با پذیرایی های به موقع کاملاً بازیابی قوا می کنید و ناهار را مهمان آکادمی کاشانه خواهید بود
تجربه فوق العاده اساتید درقالب درس و مثال و پروژه و حل آن در دوره طرح می شود. برای آن می توان قیمت گذاشت؟
همین جا ثبت نام کنید و از تخفیف پرداخت آنلاین برخوردار شوید