مطالعه نحوه تولید و شرایط نگهداری بیسکویت های سویا

نگهداری بیسکویت سویا

نگهداری بیسکویت سویا

طول عمر نگهداری بیسکویت به ترکیب مواد، بسته بندی و عوامل محیطی چون دما، نور، رطوبت نسبی بستگی دارد. آنها عمدتاً رطوبت کم و مقدار قابل توجهی چربی دارند. بنابراین به راحتی با جذب کمی آب تردی خود را از دست می دهد و یا به واسطه اکسید شدن اسیدهای چرب طعم تند در آ نها ایجاد می شود. این تندی مزه توسط اشعه UV و یا دماهای بالا تشدید می شود که می توان با بسته بندی مناسب آن را کنترل کرد.

برای دریافت فایل کامل pdf اینجا را کلیک کنید.

دوره اصول طراحی
مانده تا شروع دوره
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
عضویت و ورود
شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد