مقالات مهندسی صنایع غذایی

دی ۱۷, ۱۳۹۶

تخمیر لاکتیکی و بررسی اثرات آن

  در این پژوهش از تخمیر لاکتیکی برای بهبود خصوصیات نان حجیم (باگت) استفاده شد. به این منظور لاکتوباسیلوس پلانتاروم در محیطی شامل آرد و آب کشت شد و از خمیرترش حاصل در مراحل تهیه خمیر در چهار سطح (صفر، ۵،۱۰ و ۱۵ درصد) استفاده گردید. پس از پخت نان، میزان بیاتی و خصوصیات فیزیک و شیمیایی (hp و اسیدیته) و ارگانولپتیکی (خصوصیات پوسته و عطر […]
آبان ۱۰, ۱۳۹۶

استانداردهای بستنی

  استاندارد بستنی: برای این که کیفیت بهداشتی بستنی به شکل رضایت بخشی تأمین گردد در تهیه آن باید اصول کلی بهداشت مربوط به اماکن وسایل پرسنل و طرز تهیه بالاخص و کنترل محصور و نگهداری رعایت گردد. تغییرات در نحوه توزیع و مصرف نیز در طرح کلی بهداشت دارای اهمیت می باشد. نمونه برداری از بستنی باید طبق استاندارد ملی ایران ۳۳۶ سال ۱۳۸۳ نمونه […]
مهر ۲۲, ۱۳۹۶

کاربرد پروبیوتیک ها در رژیم غذایی

  هضم راحت غذا: اگر در هضم غذا مشکل دارید بهتر است مصرف مواد غذایی سرشار از پروبیوتیک را آغاز کنید. همچنین می توانید از مکمل های آن استفاده کنید تا با مشکلاتی مانند تحمل لاکتوز مقابله کنید. این باکتری های مفید به شما کمک خواهند کرد تا بهتر بتوانید از عهده هضم محصولات لبنی و البته دیگر مواد غذایی بر بیایید. جذب بهتر مواد غذایی: […]
شهریور ۵, ۱۳۹۶
تامین آب بدن

۱۵ خوراکی برای تامین آب بدن

۱۵ خوراکی برای تامین آب بدن   متخصصان تغذیه توصیه می کنند بدن روزانه به ۸ لیوان آب نیاز دارد. برای تأمین این مقدار آب می توان از مواد غذایی پر آب استفاده کرد. این ۱۵ ماده غذایی دارای آب بالا و پر شده با مواد مغذی و به طور طبیعی حاوی کالری کم می باشد. تقریباً ۲۰ درصد از مصرف آب روزانه ما از غذاهای […]
مرداد ۲۵, ۱۳۹۶
چربی در بیسکوئیت

چربی ها و روغن ها در تولید بیسکویت-بخش دوم

چربی ها و روغن ها در تولید بیسکویت   بیسکویت ها به عنوان آردهای شیرین شده با رطوبتی تا حد ۴ درصد تعریف شده اند. خمیرهای بیسکویت به دو دسته سخت و نرم طبقه بندی می شوند. گونه های سخت دارای آب زیاد و چربی و شکر پایین هستند. این نوع خمیر سفت و کشدار است و بدون آنکه شکسته شود کش میاید. خمیرهای نرم، در […]
مرداد ۲۳, ۱۳۹۶
چربی در بیسکوئیت

چربی ها و روغن ها در تولید بیسکویت-بخش اول

چربی ها و روغن ها در تولید بیسکویت   بیسکویت ها به عنوان آردهای شیرین شده با رطوبتی تا حد ۴ درصد تعریف شده اند. خمیرهای بیسکویت به دو دسته سخت و نرم طبقه بندی می شوند. گونه های سخت دارای آب زیاد و چربی و شکر پایین هستند. این نوع خمیر سفت و کشدار است و بدون آنکه شکسته شود کش میاید. خمیرهای نرم، در […]
مرداد ۱۸, ۱۳۹۶
جداسازی تلخی مرکبات

تلخی زدایی از عصاره مرکبات با استفاده از روش بیولوژیک

تلخی زدایی از عصاره مرکبات با استفاده از روش بیولوژیک   پدیده تلخی ناشی از لیمونوئیدها در آب برخی از مرکبات همچون پرتقال و گریپ فروت، یکی از مشکلات عمده در صنایع تبدیلی مرکبات در سطح جهان می باشد که اثر سوئی بر کیفیت محصول و اقتصاد جهانی آن دارد. لیمونین و نومیلین دو ترکیب عمده از گروه لیمونوئیدها هستند که از مزه تلخی برخوردار بوده […]
مرداد ۸, ۱۳۹۶
نقش سبزیجات، میوه ها و فیتواستروژن ها در پیشگیری از بیماری ها

نقش سبزیجات، میوه ها و فیتواستروژن ها در پیشگیری از بیماری ها

نقش سبزیجات، میوه ها و فیتواستروژن ها در پیشگیری از بیماری ها   مصرف ۴۰۰ – ۶۰۰ گرم انواع میوه و سبزی در روز سبب کاهش وقوع بسیاری از اشکال رایج سرطان می شود و رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی ریسک بیماری های قلبی و بسیاری از بیماری های مزمن دوران کهولت را کاهش می دهد. این غذاها حاوی فیتوکمیکال هایی با خواص ضد سرطانی […]
مرداد ۱, ۱۳۹۶
بررسی خطرات ناشی از آلودگی باکتریایی گوشت

بررسی خطرات ناشی از آلودگی باکتریایی گوشت

بررسی خطرات ناشی از آلودگی باکتریایی گوشت به یرسینیا انتروکولیتیکا   به طورکلی یرسینیاها به عنوان یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان (Zoonosis) بوده و شناسایی آن اهمیت به سزایی دارد. از بین یرسینیاها، یرسینیا انتروکولیتیکا مهم تر است. یرسینیا انتروکولیتیکا باکتری گرم منفی، میله ای (Rod) و کوچک از خانواده آنتروباکتریاسه می باشد که متجاوز بر ۵۰ سروتیپ دارد. تیپ های ۱ تا ۱۰ […]
تیر ۲۸, ۱۳۹۶

تغذیه سالم و اهمیت آن برای سلامت قلب – بخش دوم

چرا توجه به تغذیه سالم برای قلب مهم است؟ رژیم غذایی یکی از راه هایی است که می تواند به قلب سالم کمک کند. در دنیا یکی از عوامل مهم مرگ و میر، بیمار یهای قلبی است. خبر خوب آن است که: رژیم غذایی می تواند در بهبود سلامتی قلب و پایین آوردن خطر بیماری قلبی مفید واقع شود. اگر به سادگی عادت های غذایی روزانه […]
اشتراک رایگان تاسیسات نیوز
هفته نامه تاسیسات نیوز تنها نشریه الکترونیکی تاسیسات ایران است. با عضویت در سایت کاشانه این نشریه را هرهفته در میل باکس خود رایگان دریافت کنید.البته عضویت مزایای دیگری نیز دارد...